Чотирикілометровий затор утворився вчора ввечері на трасі між селами Гужівка та Іржавець

14:01, 18 січ. 2019
 
Чотирикілометровий затор утворився вчора ввечері на трасі між селами Гужівка та Іржавець

Чотирикілометровий затор утворився вчора ввечері на трасі між селами Гужівка та Іржавець Ічнянського району. Все – через снігові перемети. Про це UA: Чернігів сказала речниця державної служби з надзвичайних ситуацій в області Ніна Луценко. Ось це відео відзняв ічнянець Ярослав Животяга.

За словами Ніни Луценко, у заторі опинилися 68 машин, з яких 5 – автобуси. Всього в авто було 182 людини.

«Для ліквідації затору було залучено 8 одиниць техніки та 20 чоловік, в тому числі від ДСНС – 2 одиниці техніки, 10 чоловік особового складу. Від Чернігівоблавтодора – 2 одиниці техніки, 3 працівники. Станом на 22.00 17 січня затор ліквідовано, рух транспортних засобів відновлено. Жертв та постраждалих немає».

Прес-секретар служби автомобільних доріг в області Аліна Левочко каже:

«Снігові перемети на дорогах цього тижня трапляються частіше, ніж зазвичай. Оскільки на початку тижня були шквали вітру і вчора були шквали вітру. Якщо говорити про сьогодні, то зранку техніка працювала на дорозі М-02 за напрямком Кіпті – Глухів – Бачівськ. Там надходили повідомлення, що на окремих ділянках були перемети. Також в Ічнянському районі сьогодні зранку дорожники ліквідовували перемети на дорозі Борзна – Прилуки. І вчора ввечері також надходило повідомлення про те, що є перемети на дорозі Н-28 за напрямком Чернігів – Сеньківка біля села Куликівка».