Атрошенко прокоментував переписку з "Джокером"

11:40, 19 лис. 2019
 
Атрошенко прокоментував переписку з

Жартом назвав переписку із пранкером «Джокером», який писав від імені голови Офісу Президента Андрія Богдана, міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

Як сказав він у коментарі UA: Чернігів, він знав про те, що номер, з якого йому писали, не належить Андрію Богдану.

«Це був жарт. Я зразу зателефонував: а – в приймальню, б – в службу безпеки. Перевірили цей телефон – він не належить нікому з адміністрації, тим більше Богдану.

Також, за  словами Атрошенка, на запитання у переписці відповідав не він, а його водій.

Сьогодні в телеграм-каналі пранкера «Джокера» опублікували переписку, яку він від імені голови Офісу Президента Андрія Богдана вів із Владиславом Атрошенком.

Починається вона із запитання до міського голови Чернігова, з приводу того, чи є його людиною  нардеп за 206 округом Антон Поляков.

На що він відповідає, що він не може бути нічиїм. Далі пранкер від імені Богдана просить зібрати на Полякова всю інформацію. Атрошенко відповідає, що Поляков просив його дати знижку на оренду приймальні та не чіпати його незаконну рекламу в місті.

Після цього вже Атрошенко просить зустрічі із Богданом в Офісі Президента з приводу екс-нардепа за 206 округом Максима Микитася та домовляється про час зустрічі.

ОБЕРЕЖНО! У ТЕКСТІ НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА!