Патрульна поліція опублікувала відео ДТП за участі «Brabus» у Чернігові: хто був за кермом

20:11, 28 жов. 2019
 
Патрульна поліція опублікувала відео ДТП за участі «Brabus» у Чернігові: хто був за кермом

Патрульна поліція області опублікувала відео з камер спостереження, яке передувало ДТП за участі автомобіля «Brabus». Ця автівка, нагадаємо, належить фірмі, де одним із засновників є міський голова Чернігова Владислав Атрошенко. Учора автомобіль потрапив в аварію на виїзді з Чернігова біля підніжжя Катерининської церкви. Водій не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і врізався у відбійник. Травмованих внаслідок ДТП немає. На оприлюднених кадрах видно, як автомобіль рухався перехрестями вулиць Єлецької та Толстого, та Єлецької і проспекту Миру. На цьому стоп-кадрі – обличчя тих, хто був в автівці.

Як сказав UA: Чернігів прес-офіцер патрульної поліції в області Віталій Копистко, відео самого моменту ДТП немає, адже там камери не встановлені. Після перегляду відео, на водія, який перебував за кермом, патрульні склали адмінпротокол за статтею «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, автомобільних доріг, дорожніх споруд».

І кримінальне провадження за статтею «Перешкоджання професійній діяльності журналістів» відкрила чернігівська поліція. Про це сказала речниця поліції області Юлія Ковтун. Сьогодні із заявою до Чернігівського відділу поліції звернулася журналістка нашого телеканалу Ольга Двойнос. Вчора вона, виконуючи редакційне завдання, фільмувала ДТП за участі автомобіля «Brabus», що сталася неподалік Катерининської церкви. До журналістки підійшов  невідомий чоловік і почав погрожувати.

Як сказала Юлія Ковтун, нині поліція встановлює особу чоловіка, який погрожував журналістці.