Волейбольна команда «Університет ШВСМ» у Чернігові виборола дві перемоги

19:27, 19 жов. 2019
 
Волейбольна команда «Університет ШВСМ» у Чернігові виборола дві перемоги

2 перемоги у себе вдома виборола чернігівська волейбольна команда «Університет ШВСМ». Грала сьогодні та вчора проти рівненської «Регіни» в спортзалі Національного університету «Чернігівський колегіум». Це був 3 тур Української жіночої суперліги. Як пройшли ігри та яку позицію в турнірній таблиці займає чернігівська команда – далі.

Спортивна зала Національного університету «Чернігівський колегіум" - тут другий день чернігівська команда «Університет ШВСМ» бореться за перемогу у третьому турі Української жіночої суперліги. Це перші ігри, які чернігівки грають вдома. Вчора перемогли рівненську команду «Регіна» з рахунком 3:0.

«Зараз в новому чемпіонаті 9 команд, і тому одна команда пропускає тур. Ми пропустили другий тур.

Перші ігри ми грали на виїзді, тому там трішки у нас не склалася гра, перші ігри вдома це дуже класно. Ти відчуваєш впевненість в своїх діях, в нападі, в прийомі. Навіть в подачі маєш більшу впевненість. Вдома грати легше і приємніше» - розповідає капітан чернігівської команди «Університет ШВСМ» Анна Жула.

Сьогодні команди провели 5 партій. В останній чернігівські волейболістки перемогли рівненських.

Дмитро Юрченко, головний тренер рівненської команди «Регіна»: «Не вдалося багато чого. Основне -  те, що молоді і слабкі в плані психології гравці. У них ще немає звички перемагати і ставлення того, що ти переможець, що ти кращий».

«Те, що ми зараз програли – це тільки початок чемпіонату. Перше коло. Тим паче, всі чудово знають, що Чернігів вдома грає дуже добре. Це команда, з якою потрібно рахуватися. Приїхати і шапками закидати не вийде. Це команда, з якою потрібно грати».

«Ігри були прогнозовано важкі, ми до них готувалися і, дай боже, виконали це завдання» - каже головний тренер чернігівської команди «Університет ШВСМ» Володимир Жула.

«Перша четвірка - туди обов’язково хочеться, але на сьогодні нам це майже не до снаги.

В цьому році змінилося те, що в чемпіонаті приймають участь 9 команд. З них дві доволі професійні команди з гарними заробітними платнями, з потужними гравцями, з легіонерами».

Після цих 2-х ігор чернігівська команда «Університет ШВСМ» піднялася з 9-ої – останньої -  сходинки турнірної таблиці на п’яту. Рівненська ж «Регіна» залишилася на шостій.