Олег Семінський сказав, чи залишиться Скоробагатько на посаді його помічниці

12:42, 25 вер. 2019
 
Олег Семінський сказав, чи залишиться Скоробагатько на посаді його помічниці

Олег Семінський, депутат за 205-м округом, скоріш за все, звільнить свою помічницю Людмилу Скоробагатько з посади. Про це він сьогодні сказав UA: Чернігів.

"На виборах вона проявила себе виключно себе з позитивної сторони, відповідально. І наразі я приймаю рішення, як з нею бути. Скоріш за все, вона буде звільнена з помічників" - сказав Олег Семінський.

Нагадаємо, Людмила Скоробогатько була депутаткою Чернігівської міськради від Партії Регіонів та активісткою «АнтиМайдану». На з’їзді «Партії регіонів» у Харкові у лютому 2014-го року назвала учасників «Евромайдану» бандерлогами. Сам Олег Семінський про її вислови, каже, не знав.

"Мені не відомо було її вислови і так далі, я зараз займаюсь тим, що я хочу знайти в Інтернеті стенограми чи дійсно так було, чи ні" - повідомив Олег Семінський.

На початку 2015-го Людмилу Скоробагатько призначили директором 35-ї школи у Чернігові, але приступити до роботи вона не змогла через протест активістів і батьків учнів школи. Після цього її звільнили. Нині ми намагаємося отримати коментар самої Людмили Скоробагатько, слухавку вона не бере.