Як чернігівські фотографи допомагають прилаштовувати в сім’ї безпритульних тварин?

18:05, 7 сер. 2019
 
Як чернігівські фотографи допомагають прилаштовувати в сім’ї безпритульних тварин?

Допомогти тваринам мистецтвом: чернігівські фотографи зініціювали фото проект «Крок до тварин». Головні герої – коти та собаки, які наразі перебувають у ветеринарно-стерилізаційному центрі «Крок до тварин». Таким чином, каже фотограф Наталія Василинчук, намагаються привернути увагу відвідувачів виставки і до роботи центру, і до його підопічних, щоб ті, урешті, знайшли дім. Директорка центру Тетяна Діденко каже: наразі прилаштувати намагаються близько тридцяти тварин.

Тварин у центрі стерилізують, надають медичну допомогу, намагаються прилаштувати. У випадку, якщо на пропозицію ніхто не відгукнеться, чотирилапих випускають на місце відлову. 

 

У центрі шукають родину для тридцяти собак та котів, каже Тетяна Діденко. Чернігівські представники фотоклубу «Прекрасне поруч» вирішили допомогти волонтерам за допомогою фотовиставки «Крок до тварин», каже ініціаторка проекту Наталя Василинчук. Вони приїхали до центру і відзняли чотирилапих, які там перебували.

"Це і реклама центру, і реклама собак. Ми ці світлини і подарували центру, щоб якомога більше людей побачили і полюбили, і взяли у родину, щоб вони знайшли свій дім", - каже ініціаторка фотовиставки «Крок до тварин»Наталя Василинчук.