71 кандидат у нардепи в округах на Чернігівщині: розповідаємо про нових зареєстрованих мажоритарників

13:47, 26 чер. 2019
 
71 кандидат у нардепи в округах на Чернігівщині: розповідаємо про нових зареєстрованих мажоритарників

205 округ: двійник Куца, Шерстюк та Власенко

Самовисуванцем по 205 округу зареєструвався Ярослав Валентинович Куц. Він повний тезка діючого начальника Управління ЖКГ Чернігівської міської ради

Як йдеться на сайті комісії, він 1992 року народження, родом з Бобровиці, проживає в місті Чернігові, безпартійний, тимчасово не працює.

Самовисуванцем по 205 округу зареєструвався Сергій Асмолов.

Як йдеться на сайті комісії, він 1960 року народження, родом з Донеччини, проживає у Львові, безпартійний, пенсіонер.

За даними YOUCONTROL він є керівником ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ «ОЛЕСЬКА МІНЕРАЛЬНА ВОДА», яке займається виробництвом мінеральних вод та інших безалкогольних напоїв.

Кандидатом за 205 округом зареєструвався Юрій Власенко.

Як йдеться на сайті комісії, він 1980 року народження, родом з Прилук, проживає у Чернігові, працює адвокатом, він член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", висувається від цієї ж партії. З 2011 року працює на громадських засадах помічником нардепа Валерія Дубіля. Також він член виконавчого комітету Чернігівської міськради.

На фото – Юрій Власенко

Кандидатом від «Опозиційної платформи За Життя» по 205 округу зареєструвався Василь Куліда.

Як йдеться на сайті комісії, він 1959 року народження, родом з Городнянщини, проживає у Чернігові, працює регіональним менеджером АТ "Райффайзен Банк Аваль", він член політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

На фото  –  Василь Куліда

Самовисуванцем зареєструвався Леонід Сапон.

Як йдеться на сайті комісії, він 1958 року народження, родом з Чернігова, проживає у місті, безпартійний, пенсіонер.

Кандидатка від Радикальної партії за 205 округом - Жанна Шерстюк.

Як йдеться на сайті комісії, вона 1983 року народження, родом з Ріпкінщини, проживає у Чернігові, працює адвокатом, членкиня політичної партії "РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА»

205 виборчий округ включає в себе Деснянський і частину Новозаводського району Чернігова .

 

206-ий округ

49-річний Вадим Антошин із Чернігова, підприємець. Очолював управління ЖКГ і управління стратегічного розвитку та туризму Чернігівської міської ради. Був керівником Чернігівського кінокультурного мистецького центру, нині – обласного молодіжного центру. Балотується від партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», членом якої є.

53-річний Олександр Ларченко – голова Чернігівської районної ради. Проживає в урочищі «Сад Ларченка» Халявинської сільської ради. Член «РАДИКАЛЬНОЇ ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА», від якої йде на вибори.

50-річний Володимир Лисенко з Чернігова, тимчасово не працює. Член партії «Європейська Солідарність», від якої балотується.

29-річний Антон Марчук із Броварів Київської області, директор ТОВ «Белтранс». Йде на вибори від партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», членом якої є.

207 округ: Блауш та тезка директор фабрики шпалер

У 207 окрузі ЦВК зареєструвала кандидатом у депутати Верховної Ради 26-річного члена «Радикальної партії Олега Ляшка» Дмитра Блауша

Із Олегом Ляшком він познайомився у 19 років, купивши зустріч на благодійному аукціоні за 1000 гривень. Про це Дмитро Блауш розповідав в інтерв’ю «Громадському телебаченню» Чернігова у 2015 році. Тоді на позачергових виборах до Верховної Ради він був 51-м у партійному списку. Нині – депутат обласної ради та голова чернігівського міського осередку «РПЛ». Має вищу освіту, директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Блауш».

Ще один кандидат - Олександр Анатолійович Бондар, повний тезка власника ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» Олександра Анатолійовича Бондара. 27-річний самовисуванець Олександр Бондар з Одеси  - керівник ПП "Слуга Народу" ППО АТ "Слов’янські шпалери-КФТП" ППЛГУ", зареєстрованого ним, згідно з даними  реєстрів «You Control», 11 червня 2019 року.

Дмитро Кошовий – 30-річний самовисуванець з Києва. Заступник директора приватного підприємства «Слуга народу» ЗЕ! Депутат». Згідно з даними  реєстрів «You Control», воно також зареєстроване 11 червня 2019 року, засновник – Максим Вікторович Микитась з Одеси. Нагадаємо, 11 червня ЦВК зареєструвала кандидатом по 206  округу Максима Вікторовича Микитася. Його ім’я повністю співпадає з ім’ям діючого нардепа. За даними сайту ЦВК, зареєстрований кандидат – 1990-го року народження, родом з Одещини, тимчасово не працює.  20 червня він подав заяву про відмову балотуватися. Нині діючий нардеп по 206 округу Максим Вікторович Микитась,член депутатської групи «Воля народу», живе в Києві.

 «Опозиційна платформа – За життя» в 207 окрузі висуває Олексія Овчаренка з Києва. Йому 30 років, працює консультантом з розвитку бізнесу в компанії «Інтернешнл трейдінг груп ЛТД» (Республіка Болгарія).

Самовисувається в народні депутати старший слідчий Чернігівського відділу поліції Олександр Селівон. 32-річний кандидат  живе в Чернігові.

 Від «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» в 207 окрузі балотується Володимир Селянський. Йому 46 років, депутат обласної ради, приватний підприємець, живе в смт Понорниця Коропського району. Ознайомитися із його декларацією можна за посиланням.

208 округ

Округ 208 включає  Бахмацький, Борзнянський, Куликівський, Менський, Талалаївський райони, частину Ічнянського району.

Костянтин Бровченко – 33 роки. Уродженець м. Мала Виска Кіровоградської області. Наразі, за даними ЦВК, проживає в Києві. Костянтин Михайлович – приватний підприємець, за даними аналітичної системи Youcontrol, людина з таким самим ім’ям керує 3-ма компаніями, заснувала – 9 та є бенефіціаром ще у 3-х підприємствах. Костянтин Бровченко – безпартійний, на дочасні парламентські вибори висувається від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Геннадій Примаков – діючий голова Менської об’єднаної територіальної громади. Геннадію Примакову 43 роки, він народився у місті Бахмач Чернігівської області. Член політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка». На позачергові вибори до Верховної ради йде як мажоритарник від цієї ж політичної сили. У жовтні 2015 році Геннадій Примаков виграв на місцевих виборах, отримавши понад 30% (1270) голосів виборців  та став головою Менської міської ради. За даними, опублікованими кандидатом у нардепи на сайті ЦВК, він не має судимості. Наразі в Чернігівському апеляційному суді розглядається справа щодо Геннадія Примакова. У 2016 році співробітники СБУ затримали його та екс-депутата Менської районної ради Валерія Гайдукевича. Обом інкримінують вимагання хабара від підприємця у розмірі 1000 доларів за сприяння у наданні в оренду ділянки землі. Менський районний суд обох визнав винними та присудив 5 років позбавлення волі кожному. Геннадій Примаков та Валерій Гайдукевич оскаржили рішення в апеляції.

Віктор Ткаченко – колишній депутат Бахмацької районної ради (6-го скликання). Віктору Ткаченко – 56 років, він – уродженець с. Кропивне Бахмацької області. Він – голова громадської організації «Спілка підприємців «нова економічна політика» та член політично партії «Опозиційна платформа – за життя». Від неї ж балотується до Верховної ради за одномандатним виборчим округом № 208.

209-ий округ

48-річний Олег Бузун народився у Бахмачі, зараз живе у Ніжині. Він – голова Ніжинської районної ради. Член «РАДИКАЛЬНОЇ ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА», від якої йде на вибори.

43-річний Анатолій Гунько родом із Ніжинського району, зараз живе у Броварах Київської області. Адвокат, директор ТОВ «Гільдія права». Минулого року його та ще шістьох людей затримали правоохоронці. За інформацією прес-служби прокуратури Київської області, проти них було відкрито кримінальне провадження за незаконне привласнення земельної ділянки ДП «Радіопередавальний центр» у Броварах площею понад 115 га і знищення стратегічного обладнання. За даними прокуратури, Анатолій Гунько був організатором злочинного угрупування. За інформацією «Українських новин», у березні цього року кримінальне провадження закрили «в зв’язку з не встановленням достатніх доказів для доведення їхньої вини в суді і вичерпанням можливості їх отримати». Анатолій Гунько – безпартійний, на вибори йде від партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

36-річна Любов Зубицька з Києва, голова Адвокатського об’єднання «АЛЬЯНС КОНСАЛТИНГ ГРУП». Безпартійна, самовисуванка.

43-річний Іван Коросько живе у Вертіївці Ніжинського району. Завідувач Ніжинського протитуберкульозного амбулаторно-поліклінічного відділення Чернігівського обласного протитуберкульозного диспансеру. Він – член партії «Європейська Солідарність», від якої балотується.

40-річний ніжинець Сергій Шадура – керівник ТОВ «ЄВРО ЕКО ІНВЕСТ». Йде на вибори від партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», членом якої є.

210-ий округ

50-річний Олександр Бартош живе у Прилуках. Пенсіонер, член партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», від якої балотується.

50-річний Василь Малик – голова Прилуцької районної ради, живе у селі Білорічиця Прилуцького району. Висувається від партії «Європейська Солідарність», членом якої є.

77-річний Василь Приходько живе у Шепетівці Хмельницької області. Пенсіонер, безпартійний, самовисуванець.

29-річна прилучанка Олена Шинкаренко – помічник-консультант народного депутата України Сергія Скуратовського. Вона – член «РАДИКАЛЬНОЇ ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА», від якої балотується та депутат облради.