Троє кандидатів у народні депутати за 210-им виборчим округом зареєструвала ЦВК: хто вони

18:22, 21 чер. 2019
 
Троє кандидатів у народні депутати за 210-им виборчим округом зареєструвала ЦВК: хто вони

Троє кандидатів у народні депутати за 210-им виборчим округом зареєструвала Центральна виборча комісія. Про це йдеться на її офіційному сайті. 210-ий округ охоплює Прилуки, Бобровицький, Козелецький та Прилуцький райони.

Роман Борсук народився 25 квiтня 1994 року в Києві, де і проживає. Освіта середня спеціальна. Він – директор із соціальної політики ТОВ «СЛУГА НАРОДУ. ЗЕ!», безпартійний.

Сергій Коровченко народився 19 лютого 1979 року в селищі Фащівка Луганської області, освіта вища. Голова ГО «Громадський рух Сергія Коровченка «ОНОВЛЕННЯ». Зараз проживає у селі Замістя Прилуцького району. Із серпня 2013 року до березня 2014 року був начальником Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в АР Крим. Із 2017 року був представником Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» у 210-му окрузі. Зараз безпартійний. Сергій Коровченко фігурував у справі про державну зраду президента України Віктора Януковича. Про це йдеться на сайті Громадського радіо. Ім’я Коровченка згадувалося на «плівках Глазьєва»  – це телефонні розмови радника президента РФ Сергія Глазьєва, які були записані українською розвідкою на початку окупації Криму. Записи цих розмов оприлюднили наприкінці 2017 року в Оболонському райсуді Києва під час слухання справи Януковича. Видання Цензор.НЕТ опублікувало стенограму розмов. Сергій Коровченко в інтерв’ю Дмитру Городону ці обвинувачення заперечив. Сказав, що навпаки – своїми діями не дав росіянам легітимізувати анексію Криму.

Леонід Щукін народився 5 вересня 1979 року у Києві, там живе і зараз. Освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний.

Всі троє – самовисуванці.