У Чернігові на вулиці Індустріальній сталася ДТП: водій заснув на колінах у пасажира

15:05, 20 лют. 2019
 
У Чернігові на вулиці Індустріальній сталася ДТП: водій заснув на колінах у пасажира

Вчора близько 23:00 у Чернігові на вулиці Індустріальній сталася аварія. Автомобіль Мазда, який їхав вулицею Івана Мазепи в’їхав у  кіоск. За кермом був чоловік 83-го року народження та пасажир 93-го. Обидва були у стані алкогольного сп’яніння. Про це UA: Чернігів сказав прес-офіцер патрульної поліції області Віталій Копистко. 

«Коли медики почали надавати медичну допомогу водію то стало зрозуміло, що він просто спав на колінах у свого травмованого пасажира. Водій просто міг заснути за кермом під час руху автомобільного транспорту.»

Внаслідок аварії пасажир автівки зазнав травм.

«Автомобіль Mazda рухався вулицею Івана Мазепи з боку вулиці Ціолковського, зі сторони в’їзду в місто Чернігів. Ушкоджень, а саме перелом руки зазнав пасажир автомобіля Мазда, хлопець 1993-го року народження. Водію також надавали медичну допомогу, але потім стало відомо, що ушкоджень він не зазнав. Обидва, і водій і пасажир мали явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пасажира з ушкодженнями доставили до однієї з лікарень.»

А це кадри з місця аварії вранці. Кіоск обтягнутий плівкою і обставлений дерев’яними палицями. Всередині – порожньо. Ззовні біля кіоску - сміття та залишки продуктів. Їх розбирають два чоловіки.

Валентин Єщенко чернігівець: «Це так. Звідти. Взяли собі пиво. Але нічого не знаю. Ми тільки підійшли на зупинку і все.»

Власників кіоску зранку на місці не було. Ми готові озвучити, як їхню позицію так і точку зору водія та пасажира автівки у наступних випусках новин. Як повідомила речниця поліції області Юлія Ковтун, кримінальне провадження відкрили за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту». Вона передбачає штраф до 8,5 тисяч гривень, виправні роботи, арешт до півроку або ув’язнення до 3 років.

Читайте також: https://cn.suspilne.media/news/10941