Що закупили для захисників за підсумками аукціону та лотереї Суспільне Чернігів

Що закупили для захисників за підсумками аукціону та лотереї Суспільне Чернігів

22 лип. 2022

Благодійний фонд «Це моє місто» відзвітував про закупівлю обладнання для захисників України за кошти, виручені на благодійних акціях Суспільне Чернігів.

Читайте також: Ексклюзивні прапори Чернігова та області: благодійна лотерея та аукціон від Суспільного

Наприкінці червня команда Суспільне Чернігів за результатом благодійного аукціону виручила 200 тисяч гривень, а на благодійній лотереї зібрала 26 тисяч 43 гривні. Всі кошти передали волонтерам фонду «Це моє місто» для закупівлі засобів захисту оборонцям Чернігівщини та України.

Що закупили?

За кошти, зібрані командою Суспільне Чернігів придбали:

  • генератор для 12-го окремого танкового батальйону оперативного командування «Північ».
  • тепловізор для 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, другий батальйон, друга рота, оперативного командування «Північ».
  • пластини для 15 бронежилетів, частину з яких передадуть захисникам у район Бахмута, частину – на кордон Чернігівщини, 2-3 жилети - за індивідуальними запитами.

Спільно з коштами, зібраними на інших проектах:

  • генератор для окремого стрілецького батальйону А 4569 (вузол зв’язку), м. Чернігів. Окрім коштів, зібраних медійниками, для цієї закупівлі додали гроші від волонтерів Чернігова.
  • тепловізор для п`ятого штурмового полку А4010.

Вартість двох генераторів склала 71 тисячу 260 гривень, тепловізори коштували 65 тисяч 400 гривень та 49 тисяч 976 гривень 69 копійок; бронежилети закупили за 60 тисяч гривень.

Загальна сума закупівель склала 246 тисяч 636 гривень 69 копійок.

«Ми ще раз вдячні всім, хто долучився і допоміг своїми внесками. Разом - ми сила. Давайте завжди і всюди підтримувати наших захисників і захисниць», 一 говорить продюсер Суспільне Чернігів Артем Шелковий.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо «Чернігівська хвиля». 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: