Ексклюзивні прапори Чернігова та області: благодійна лотерея та аукціон від Суспільного

Ексклюзивні прапори Чернігова та області: благодійна лотерея та аукціон від Суспільного

17 чер. 2022

Суспільне Чернігів та благодійний фонд «Це моє місто» організовують благодійну лотерею та аукціон. Лотами стали два прапори 一 Чернігова та Чернігівської області 一 з підписом Верховного Головнокомандувача Збройних сил України Володимира Зеленського. Зібрані кошти підуть на потреби захисників України. 

«Ідея з прапорами виникла спонтанно. Про те, що я запрошений на зустріч з Президентом України, я дізнався ввечері напередодні Дня журналіста. Подумав, що від такої зустрічі треба отримати якомога більше. Тому зв`язався з Чернігівською ОВА та міською радою Чернігова і попросив прапори, які можна підписати у президента та продати заради допомоги ЗСУ», 一 розповідає ініціатор аукціонів, продюсер новин Суспільне Чернігів Андрій Тіток.

Читайте також: Журналісти Суспільного отримали ордени «За заслуги»

Прапор Чернігівщини продадуть з молотка

21-24 червня відбудеться аукціон з продажу прапору Чернігівщини. Його власником стане той, хто запропонує найбільшу суму та сплатить її після завершення аукціону. Ставки прийматимуть на фейсбук-сторінці Суспільне Чернігів у коментарях під оголошенням про аукціон. Лінк на допис з`явиться у день старту аукціону 21 червня. Переможця оголосять 24 червня.

Прапор Чернігова може виграти кожен 

Благодійна лотерея з продажу прапора міста Чернігова пройде 25-27 червня. Лот розіграють між учасниками, які зробили внески у розмірі від 200 гривень. Кількість внесків не обмежена. Внески можна буде надсилати 25-27 червня протягом 72 годин. Реквізити, куди надсилати кошти, оголосимо у день старту лотереї 25 червня. Переможця визначать 28 червня о 12:00 за допомогою програми у рандомний спосіб. 

Читайте також: Унікальні історії та докази воєнних злочинів — роботи журналістів Суспільне Чернігів Олександра Котенка та Андрія Тітка

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо Чернігів

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: