Прапор Чернігова розіграли в лотереї: скільки грошей вдалося зібрати

Прапор Чернігова розіграли в лотереї: скільки грошей вдалося зібрати

28 чер. 2022

28 червня завершилась благодійна лотерея, яку спільно провели Суспільне Чернігів та фонд «Це моє місто». За підсумками розіграшу унікальний лот прапор Чернігова з підписом Президента та Верховного Головнокомандувача Збройних сил України Володимира Зеленського виграв чернігівець Денис Гакал. Він зробив шість платежів на загальну суму 1 200 гривень, чим збільшив свої шанси на перемогу. На потреби захисників України вдалося зібрати 26 тисяч 43 гривні. 

«Всі зібрані гроші одразу надходили на рахунок благодійного фонду “Це моє місто”. Кошти підуть на підтримку захисників України. Щойно буде проведена закупівля всього необхідного, ми обов’язково зробимо фото- чи відео-звіт на сторінках фонду та на Суспільне Чернігів», розповіла кореспондентка Суспільне Чернігів Дар`я Янушкевич, яка і провела прямий ефір розіграшу.

Читайте також: Життя блокадного Чернігова 一 Суспільне Чернігів покаже виставу «Тиловий Що?Денник»

Благодійна лотерея тривала з 14:00 25 червня до 14:00 28 червня. Охочі взяти участь мали зробити мінімальний переказ розміром у 200 гривень або більше та надіслати скріншот про оплату в коментарях до допису у фейсбук-групі Суспільного «Чернігів. Я тут живу». Переможця визначили за допомогою програми-рандомайзера у прямому ефірі на фейсбук-сторінці Суспільне Чернігів 28 червня о 17:00. 

Нагадаємо, Президент та Верховний Головнокомандувач Збройних сил України Володимир Зеленський підписав прапори Чернігівської області та м. Чернігова 6 червня цього року, коли вручав нагороду продюсеру новин Суспільне Чернігів Андрію Тітку. Прапор Чернігівщини продали на благодійному аукціоні минулого тижня за 200 тисяч гривень. Таким чином, на потреби Збройних Сил загалом вдалося зібрати понад 226 тисяч гривень. 

Читайте також: Прапор Чернігівщини продали на аукціоні за 200 тисяч гривень

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо «Чернігівська хвиля». 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: