Пенсіонер намагався поцілити в літак, гине риба, подробиці смерті підлітка | 22.08.2022

23 сер. 20:00


Допомагав будувати бліндажі, ховав у підвалах свого будинку цивільних, а коли українські військові підбили у небі над Черніговом літак російського пілота Красноярцева, намагався вцілити у нього з власного карабіна та забрав частину кабіни собі як трофей. Все це про 72-річного Валерія Зюзька.

У річці Стрижень і заплавних озерах Чернігова масово гине риба. Востаннє таке було 10 років тому. Причин може бути кілька: низький рівень кисню у воді та злив брудної води і речовин з труб, які впадають у річку.

Отримав травми внаслідок бійки та помер від набряку головного мозку. Судмедексперти зробили розтин тіла 14-річного хлопця, якого у п’ятницю, 19 серпня, знайшли мертвим біля технічного приміщення однієї зі шкіл Чернігова.

Частина жителів села Линовиця, що біля Прилук, ходять на службу у Свято-Успенський храм, інша частина молиться надворі. Таким чином люди розділилися після зборів релігійної громади, які відбулися 1 червня. Тоді за перехід з Української православної церкви (Московський патріархат), проголосувало 412 жителів громади. 52 людини пізніше підписалися, що проти такого переходу.

Інші випуски
Більше відео