Транспортна криза у Чернігові, відновлення після ракетного удару, підземна школа | 04.05.24

5 тра. 21:00


У Чернігові 2 травня після обіду повернулися на свої маршрути міські автобуси. Вранці у місті, за інформацією пресслужби міської ради, працювали 58 тролейбусів та п’ять автобусів комунального підприємства "Чернігівське тролейбусне управління". Приватні перевізники в рейси не вийшли. Зі слів співзасновника ТОВ "ТРЕВЕЛ ЕКСПЕРЕС" Володимира Коваленка, зупинили транспорт, бо не могли його заправити, за пальне і до цього були борги.

 

120 вікон, 70 дверей, стеля, дах та медичне обладнання: таких пошкоджень зазнала центральна районна лікарня внаслідок ракетного удару по Чернігову 17 квітня. Як розповіла гендиректорка медзакладу Інна Фесенко, зараз вони чекають на проведення експертизи, яка оцінить збитки. По 200 тисяч євро від Франції на відбудову райлікарні у Чернігові та Національного університету “Чернігівська політехніка”, які були пошкоджені 17 квітня російськими ракетами. 

 

На Чернігівщині планують побудувати школу-бомбосховище. Її розмістять на території Деснянського ліцею. Меморандум про будівництво укриття підписали Деснянська громада та Литовська республіка.

Головні події тижня — в дайджесті Суспільного.

Інші випуски
Більше відео