Футболку Андрія Ярмоленка продали на аукціоні за 40 тисяч гривень

Футболку Андрія Ярмоленка продали на аукціоні за 40 тисяч гривень

7 лют. 2023

Футболку півзахисника клубу «Аль-Айн», капітана збірної України та вихованця чернігівського футболу Андрія Ярмоленка продали на благодійному аукціоні за 40 тисяч гривень. Аукціон спільно проводили Суспільне Чернігів та благодійний фонд «Це моє місто».

Новий власник футболки — киянин Артем, який побажав залишитись інкогніто. Він зробив ставку у 25 тисяч гривень, але вирішив перерахувати не 25, а 40 тисяч гривень на потреби ЗСУ.

Читайте також: Хаби у регіонах Суспільного: запитання — відповіді

Аукціон розпочався 30 січня зі стартовою ставкою у 10 тисяч гривень, а завершився 6 лютого.

Гроші, зібрані під час аукціону, фонд «Це моє місто» направить на закупівлю вантажного автомобіля для оперативного командування «Північ». Мова йде про Volkswagen T4, орієнтовною вартістю у 4 000 $ (150 000 грн).

Це був вже шостий благодійний аукціон команди Суспільне Чернігів. Раніше вдалося продати прапори Чернігова та області із підписом Президента України, прапор України, підписаний Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним, частину кабіни російського СУ-34 та лижі олімпійця Артема Прими.  За підсумком попередніх аукціонів на потреби ЗСУ загалом вдалося передати 407 тисяч 43 гривні.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо «Чернігівська хвиля». 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: