Прапор України з підписом Залужного став лотом для благодійного аукціону Суспільне Чернігів

Прапор України з підписом Залужного став лотом для благодійного аукціону Суспільне Чернігів

18 жов. 2022

18 жовтня о 12:00 стартував благодійний аукціон Суспільне Чернігів спільно із фондом «Це моє місто». Ексклюзивний лот — прапор України, підписний головнокомандувачем Збройних сил України. Отримати підпис Валерія Залужного вдалося волонтерам фонду.


Читайте також: «Незламні» — історії захисників Чернігівщини на Українському Радіо

Як взяти участь? Робіть ставки у коментарях під дописом на фейсбук-сторінці Суспільне Чернігів. Власником прапора стане той, хто запропонує найбільшу суму та сплатить її після завершення аукціону. Стартова ціна — 5000 гривень.

Завершення торгів — 21 жовтня о 17:00.

Зібрані кошти підуть на потреби підрозділу бійця Дмитра Шумського, який 10 жовтня збив дві російські крилаті ракети, що летіли на Чернігів. Відеосюжет про нього дивіться на ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

Загалом, це вже третій благодійний аукціон команди Суспільне Чернігів. Раніше вдалося продати прапори Чернігова та області із підписом Президента України, та частину кабіни російського СУ-34. У підсумку команді вдалося передати ЗСУ 271 тисячу 43 гривні.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо «Чернігівська хвиля». 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: