Аргументовані дискусії й неупереджена модерація — проєкт «Дебати» стартує на UA: ЧЕРНІГІВ

Аргументовані дискусії й неупереджена модерація — проєкт «Дебати» стартує на UA: ЧЕРНІГІВ

5 сер. 2021

Цієї п’ятниці, 6 серпня, о 18:00 на телеканалі UA: ЧЕРНІГІВ стартує проєкт «Дебати», де у прямому ефірі Суспільного обговорюватимуть важливі для регіону теми. Програма реалізується за підтримки Посольства США, завдяки якому телеканал отримав сучасну техніку та обладнав нову студію.

Мета програми – формувати культуру конструктивних дискусій, навчати аргументовано доносити свою позицію та розв’язувати конфлікти шляхом діалогу. Проєкт «Дебати» дасть можливість глядачам Суспільного більш глибоко дослідити ту чи іншу проблему.

 Читайте також: UA: ЧЕРНІГІВ відвідав заступник Голови Місії США в Україні Алан Перселл  

Програма має чіткий регламент, коли для аргументування своєї позиції кожній зі сторін надаватимуть однаковий час. Тема першого випуску — «Перенесення братських могил з центру Чернігова на кладовище «Яцево»: «за» і «проти».

«Програма «Дебати» — це проєкт про те, що цікавить нашого глядача: освіта, побут, соціум. Кожен житель області може запропонувати Суспільному свою тему та учасників для дебатів. Ми готові стати майданчиком для конструктивного діалогу —  надати сторонам дискусії рівні умови і забезпечити неупереджену модерацію»,  — говорить продюсер Суспільного мовника Чернігівщини Артем Шелковий.

Читайте також: Чому комунальну землю для зведення багатоповерхівок у Черкасах віддають за безцінь — розслідування проєкту «Лакмус» на Суспільному

Маєте ідею, яку можна обговорити на «Дебатах»? Пишіть нам на фейсбук-сторінку Суспільне Чернігів або листа з поміткою у заголовку «Для проєкту “Дебати”» на електронну адресу: press.chernihiv@suspilne.media.

Дивіться проєкт «Дебати» щоп`ятниці о 18:00 в ефірі UA: ЧЕРНІГІВ, онлайн на сайті телеканалу та у записі на ютуб-каналі Суспільне Чернігів.  

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися UA: ЧЕРНІГІВ можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

o    Суспільне│Новини

o    фейсбук-сторінці

o    інстаграм-сторінці; 

o    ютуб-каналі філії; 

o    телеграм-каналі.