UA: ЧЕРНІГІВ отримав нову телевізійну техніку

UA: ЧЕРНІГІВ отримав нову телевізійну техніку

28 тра. 2021

26 травня Суспільний мовник Чернігівщини отримав нову техніку для втілення суспільно-політичного проєкту «Дебати». Це стало можливим завдяки підтримці Посольства США, яке фінансує проєкт «Регіональні дебати». Обладнання команді UA: ЧЕРНІГІВ передав голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Микола Чернотицький.

««Дебати» — це важливий проєкт для нас як незалежного мовника: для жителів Чернігівщини саме UA: ЧЕРНІГІВ є незалежним майданчиком, куди можна звернутися для вирішення конфліктних ситуацій, обговорити проблеми, з якими стикається громада. І знати, що ефір відбудеться за найвищими журналістськими стандартами. А тепер і з якісною «картинкою», — зазначив Микола Чернотицький.

Нова техніка дозволить підвищити якість відео на діджитал-платформах, проводити стріми та телемости, виконувати титрування у прямому ефірі. 

«Чернігівська філія щиро вдячна за допомогу грантодавцям та колегам з центральної дирекції за надане технічне забезпечення, адже не секрет, що техніка з якою доводилося працювати на філії, не лише часто давала збої у роботі, а й без перебільшень позбавляла мотивації творчий персонал, – говорить менеджер UA: ЧЕРНІГІВ Вадим Соколюк. — Протягом останніх двох років, ми значно поліпшили матеріально-технічну базу філії та маємо надію на те, що вже найближчим часом глядачі телеканалу UA: ЧЕРНІГІВ та користувачі сторінок компанії у соціальних мережах зможуть насолоджуватися якістю картинки своїх улюблених передач».

UA: ЧЕРНІГІВ лише розпочинає підготовку телепроєкту «Дебати». Він буде присвячений соціально важливим проблемам Чернігівщини. 

Перша хвиля запуску проєкту «Дебати» на регіональних філіях Суспільного у Львові, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Миколаєві та на UA: КИЇВ була на початку 2019 року. Загалом, метою проекту є прищеплення культури дебатів — уміння вирішувати конфлікти в конструктивній дискусії, аргументовано доносити власну позицію. 

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. 

Дивитися UA: ЧЕРНІГІВ можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

o Суспільне│Новини

o фейсбук-сторінці

o інстаграм-сторінці; 

o ютуб-каналі філії; 

o телеграм-каналі.