UA: ЧЕРНІГІВ відвідав заступник Голови Місії США в Україні Алан Перселл

UA: ЧЕРНІГІВ відвідав заступник Голови Місії США в Україні Алан Перселл

31 лип. 2021

29 липня заступник Голови Місії США в Україні Алан Перселл відвідав Чернігівську регіональну дирекцію Національної суспільної телерадіокомпанії України. Він ознайомився з роботою Суспільного мовника Чернігівщини та оглянув студію нового проєкту «Дебати», обладнання для якої закупили завдяки грантовій підтримці Посольства США.

Читайте також: UA: ЧЕРНІГІВ отримав нову телевізійну техніку

«Приємно приймати високоповажних гостей у нашій філії, яка поки перебуває у процесі ремонту. В ході візиту ми обговорили роботу Суспільного у регіоні, зокрема зупинилися і на можливостях, які відкриває для нас нове студійне обладнання», – розповідає менеджер UA: ЧЕРНІГІВ Вадим Соколюк.

Читайте також: Суспільний мовник Чернігівщини почав підготовку токшоу «Дебати»

Проєкт «Дебати» стартує на телеканалі UA: ЧЕРНІГІВ вже 6 серпня. У новій програмі наживо будуть обговорювати важливі для регіону теми. Мета проєкту «Дебати» – формування культури конструктивних дискусій, вміння аргументовано доносити свою позицію та розв`язувати конфлікти шляхом діалогу. Програма також дасть можливість глядачам більш глибоко розібратись у проблемі.

Теми програм та спікерів команда проєкту обиратиме за критеріями суспільної важливості. Програма має чіткий регламент, коли для аргументування своєї позиції кожній зі сторін надаватимуть однаковий час. Опоненти перебувають в рівних умовах.

Проєкт можна буде дивитися наживо на UA: ЧЕРНІГІВ, онлайн на сайті телеканалу та у записі на ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися UA: ЧЕРНІГІВ можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

o    Суспільне│Новини

o    фейсбук-сторінці

o    інстаграм-сторінці; 

o    ютуб-каналі філії; 

o    телеграм-каналі.