Три роки мовлення з логотипом UA: ЧЕРНІГІВ

Три роки мовлення з логотипом UA: ЧЕРНІГІВ

16 лип. 2021

16 липня виповнюється три роки, як Чернігівська регіональна дирекція Національної суспільної телерадіокомпанії України почала працювати в телеефірі з логотипом UA: ЧЕРНІГІВ

Сьогодні Суспільне Чернігівщини — найбільший мовник регіону. Щодня в ефірі телеканалу UA: ЧЕРНІГІВ, на хвилях Українського радіо Чернігівська хвиля та на діджитал-платформах Суспільного виходять оперативні новини регіону, інформаційно-аналітичні та культурно-розважальні програми. Контент Суспільного відповідає стандартам незалежної журналістики.

Фейсбук-сторінка Суспільне Чернігів має 139,5 тис. підписників, ютуб-канал — 25,7 тис. підписників та понад 10 млн. переглядів, що свідчить про високу оцінку роботи команди інтернет-користувачами.

Якими були ці три роки, як змінилось Суспільне Чернігівщини за цей час?

«Три роки тому були емоції, ніби здобули Олімпійську медаль! Перші місяці роботи під логотипом UA: ЧЕРНІГІВ були непростими — ми повністю перебудовували систему роботи «ньюзруму» й підходи. Почали з простого — знімали справжні новини. На тій техніці, яка в нас була. Ми поступово доводили собі і нашим глядачам, що не існує тем, які не можна зробити за стандартами, і тільки так ми матимемо запобіжники від маніпуляцій. Ми почали показувати життя регіону таким, яке воно є. З випусків зникли «круглі столи», «засідання» та «зустрічі», на яких насправді нічого не відбувалося. Ми показали людей і події, які впливають на якість їхнього життя. Ще й наживо саме в той момент, коли це відбувається. І дуже швидко отримали відгук аудиторії! Фактично, з нуля почали розвивати фейсбук-сторінку. Наші відео, зроблені за стандартами, набирають мільйони переглядів. Рекорд – 8,5 млн, а це у 8 разів перевищує населення Чернігівщини. Не зупиняємося, далі буде!» — розповідає шефредакторка новин UA: ЧЕРНІГІВ Алла Скорик.

Читайте також: Подорожі, сміливі експерименти та цікаві особистості — рік «Ранку на Суспільному» очима команди з Чернігова

«Насамперед, ми стали досвідченішими та професійнішими. Те, чого не бачить звичайний глядач та слухач, для нас займає левову частку роботи. Це щоденна праця колективу з налагодження комунікації між собою, робота з людьми — героями передач, забезпечення необхідними технічними ресурсами процесу виробництва контенту та ще чимало різного. Стартові позиції у філії були складними: якщо з колективом нам пощастило, то технічну сторону організації мовлення, на жаль, доводиться підтягувати і донині. Однак, ми рухаємось до позитивних змін і це надихає.

Три роки – надзвичайно короткий термін для того, аби повністю розкрити потенціал компанії, однак, вже сьогодні я відчуваю гордість за приналежність до команди Суспільного та впевнений, що мої колеги підтримують мене в цьому.

Принагідно хочу подякувати співробітникам, які були, є та будуть дотичними до становлення Суспільного мовлення в Україні, й усім глядачам та слухачам за те, що дивитеся, слухаєте, довіряєте», — говорить менеджер Чернігівської філії Суспільного Вадим Соколюк.

Читайте також: Суспільний мовник Чернігівщини почав підготовку токшоу «Дебати»

«Я скажу про перспективи телеканалу UA: ЧЕРНІГІВ. Наразі ведеться активна робота з підготовки до Дня Незалежності – глядачі всіх регіональних телеканалів Суспільного мовника матимуть можливість побачити три музичні концерти, відзняті у Чернігівській області. Також вийде передача, присвячена 30 рокам незалежності. Ми також активно готуємось до нового проєкту «Дебати» – дуже скоро глядачі побачать нашу нову студію, абсолютно нову якість картинки у прямому ефірі. Перспективи, що відкриваються перед нами, надихають», — ділиться планами продюсер Суспільного мовника Чернігівщини Артем Шелковий.

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися UA: ЧЕРНІГІВ можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

o    Суспільне│Новини

o    фейсбук-сторінці

o    інстаграм-сторінці; 

o    ютуб-каналі філії; 

o    телеграм-каналі.