Подорожі, сміливі експерименти та цікаві особистості — рік «Ранку на Суспільному» очима команди з Чернігова

Подорожі, сміливі експерименти та цікаві особистості — рік «Ранку на Суспільному» очима команди з Чернігова

9 лип. 2021

15 липня виповнюється рік із часу першого ефіру міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному». Про Чернігівщину та її мешканців глядачам із усієї України розповідали спецкореспондентка Аліна Клименко та відеограф Олександр Поліщук.

 

«Ми часто разом із вами мандрували регіоном, бачили, як занепадає двохсотрічний палац у Вишеньках та створюється новий музей в Батурині, знайомились з чернігівцями, які реставрують автентичні дерев`яні будиночки та рятують мозаїки на будівлях», – розповідає Аліна Клименко.

Протягом року Аліна Клименко також показувала, як можуть реагувати чернігівці на різні провокативні ситуації. Вона викликала перехожих на жартівливий бій подушками та таємно розігрувала сцени сексуального домагання у транспорті. Цей соціальний експеримент потрапив у короткий список конкурсу «Честь професії».


Наразі Аліна Клименко перейшла працювати редактором програми «Сьогодні. Головне», а ранкову естафету підхопив Олександр Котенко, у якого чимало свіжих ідей.

«Де б ви не були, прокидайтесь з ранком на Суспільному, і гарний настрій буде вам забезпечено», – впевнений Олександр Котенко.

Дивіться шоу «Ранок на Суспільному» по буднях з 6:30 до 9:00 в ефірі UA: ЧЕРНІГІВ та онлайн на сайті телеканалу.

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо ( Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися UA: ЧЕРНІГІВ можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

o    Суспільне│Новини

o    фейсбук-сторінці

o    інстаграм-сторінці; 

o    ютуб-каналі філії; 

o    телеграм-каналі.