Ексклюзивні марки з підписом Валерія Залужного — нова благодійна лотерея від Суспільне Чернігів

Ексклюзивні марки з підписом Валерія Залужного — нова благодійна лотерея від Суспільне Чернігів

6 чер. 2023

На фейсбук-сторінці Суспільне Чернігів стартувала нова благодійна лотерея, де збирають кошти для танкового підрозділу «КЛІЩІ» однієї з новостворених бригад Сил оборони України. Лотерею спільно проводять Суспільне Чернігів та  благодійний фонд «Це моє місто».

Цього разу розіграють ексклюзивний блок марок із зображенням та підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Саме ці марки — із лімітованої серії в 1000 примірників. Умови участі у благодійному розіграші — читайте за посиланням. 

Завершення приймання благодійних внесків для участі у лотерії — 9 червня о 14:00. Переможця визначать за допомогою програми-рандомайзера у прямому ефірі на фейсбук-сторінці Суспільне Чернігів ввечері 9 червня.

Це вже шостий благодійний аукціон Суспільне Чернігів. За підсумком попередніх на потреби ЗСУ загалом вдалося передати 447 тисяч 43 гривні.

Читайте також: Два проєкти журналістів Суспільне Чернігів — переможці премії «Честь Професії»

В наступному аукціоні Суспільне Чернігів та благодійний фонд «Це моє місто» розіграють державний прапор України з емблемою підрозділу «КЛІЩІ»  та особистим підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо Чернігів.

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: