«Ми — не герої, ми були поруч із героями», — хірург Станіслав Коваленко в інтерв’ю Суспільне Чернігів

«Ми — не герої, ми були поруч із героями», — хірург Станіслав Коваленко в інтерв’ю Суспільне Чернігів

2 сер. 2022

Хірурги, інтерни, медсестри, санітарки Чернігова чергували щотри години, день у день боролися із холодом і втомою, підтримували один одного, хоча кожен з них долав свій власний страх. Навіть коли авіанальоти були, наче маршрутки – за розкладом, і операційна здригалася та вібрувала від вибухів, – вони не припиняли операцій, рятуючи поранених.

Читайте також: Толока в Новоселівці: команда Суспільне Чернігів допомагала розбирати завали

Про себе вони кажуть: «Ми – не герої, ми були поруч із героями, які нас захищали». Про те, як жило і працювало під час облоги Чернігова хірургічне відділення обласної лікарні, розповідає його завідувач Станіслав Коваленко в інтерв’ю Суспільне Чернігів для міжрегіонального марафону «Суспільне. Спротив».

Дивіться «Суспільне. Спротив» щобудня з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 21:00. Онлайн трансляція марафону 一 на сайті Суспільне Чернігів та ютуб-каналі Суспільне Новини.

«Суспільне. Спротив» — 8-годинний прямоефірний щоденний інформаційний марафон, над яким працює регіональна команда Суспільного Мовлення. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни. Виходить на усіх регіональних телеканалах Суспільного з 25 лютого 2022 року.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо «Чернігівська хвиля». 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: