Чернігівці на Олімпійських іграх у Токіо

5 сер. 7:10


Олімпійська «бронза», урочисте несення прапору під час відкриття Олімпіади, 6-годинна різниця у часі та адаптація до нього, безперервні змагання та щоденні тестування на COVID-19 – такими були цьогорічні Олімпійські ігри у Токіо для чернігівської спортсменки з кульової стрільби Олени Костевич та її тренера Ігоря Чередінова. Заслужений тренер України з кульової стрільби поділився своїми враженнями від Олімпіади-2020 в ефірі Українського радіо: Чернігівська хвиля.
 
«З Олімпійського селища до стрільбища дорога у нас займала годину. І на виїзді з селища та вздовж доріг стояли чи гуляли звичайні японці з дітьми – вони такі доброзичливі! Вони махали нам руками, вітали нас, з плакатами стояли. Коли ми виїжджали з Олімпійського селища до аеропорту, мене вразив один плакат англійською мовою, який тримали японці. Він мав такий зміст: «Ми вас любимо. Навіть якщо ви і не завоювали медаль, ви найкращі», - розповів Черединов Игорь.
 
Олена Костевич після прильоту до України поїхала до Австрії, де на неї чекає її сім’я і, зокрема, маленька донечка. Після місяця перепочинку стрільчиня, як одна з найкращих спортсменок світу, готуватиметься до участі у фіналі Кубку світу, який відбудеться у жовтні.
 
Гість: Ігор Чередінов – тренер бронзової призерки Олімпійських ігор у Токіо Олени Костевич
 
Ведуча: Лілія Духно
Інші випуски
Більше відео