70 років від дня заснування обласної лікарні

30 лип. 12:10


28 липня Кабінет Міністрів України ухвалив відставку Анни Коваленко з посади голови Чернігівської ОДА. На цій посаді Коваленко перебувала 10 місяців. На початку 2021 року у неї та її чоловіка (на той час головнокомандувача Збройних Сил України) Руслана Хомчака народися дочка.
 
У декретну відпустку Анна Коваленко не пішла і продовжувала працювати. 27 липня Руслана Хомчака звільнили з посади головнокомандувача Збройних Сил України, а на наступний день відправили у відставку і його дружину Анну Коваленко. На її місце Кабінет Міністрів України ухвалив В`ячеслава Чауса, який нині є заступником генерального директора «Укргазвидобування».
 
Тепер рішення про звільнення нинішньої голови ОДА Анни Коваленко і призначення на цю посаду В`ячеслава Чауса має прийняти президент України Володимир Зеленський. Що все це означає для області? Що було зроблено Анною Коваленко за 10 місяців? І чого чекати далі?
 
Про це говорили вчора в програмі "Праймвечір. Акценти" з гостями студії: Олександром Рисем – політичним оглядачем та Андрієм Кужелем – політичним експертом.
 
Гості: Валерій Чобітько - медичний директор з лікувально-діагностичної роботи обласної лікарні.
 
Леонід Васюк – заслужений лікар України.
 
Ведучий – Андрій Соколов.
 
Інші випуски
Більше відео