Як громадам співпрацювати зі ЗМІ – UA: ЧЕРНІГІВ запрошує на онлайн-тренінг

Як громадам співпрацювати зі ЗМІ – UA: ЧЕРНІГІВ запрошує на онлайн-тренінг

23 кві. 2021

Як співпрацювати зі ЗМІ, щоб про вас писали, показували по ТБ? Про ефективну співпрацю територіальних громад та медіа на онлайн-тренінгу розкажуть шеф-редакторка новин телеканалу UA: ЧЕРНІГІВ Алла Скорик та продюсер новин UA: ЧЕРНІГІВ Андрій Тіток.

Зустріч відбудеться 27 квітня з 15:00 до 17:00 на платформі Zoom.

Пропонуємо наступні теми для обговорення:

  • Що є новиною для медіа, а що ні;
  • Як пропонувати теми медіа;
  • Чому важливо комунікувати конфліктні теми;
  • Чому новини громад важливі.

«Вважайте, ви нічого не зробили, якщо про це не розповіли. І точно поглибили конфлікт, якщо не змогли аргументувати для громади проблемне рішення. Ми розберемо приклади успішної і провальної комунікації з життя, і до чого це призводить. Поговоримо про поняття «новини», щоб розуміти, чого хоче журналіст. І з’ясуємо, як це допоможе розвивати вашу громаду», – говорить шеф-редакторка новин телеканалу UA: ЧЕРНІГІВ Алла Скорик.

Запрошуємо представників всіх громад Чернігівщини. Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/BppMEsAcAWwC6kk28.

Тренінг безоплатний. Зареєстровані учасники отримають зворотного листа з посиланням на зустріч.  Маєте питання - телефонуйте за номером 066 662 54 81.

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитися UA: ЧЕРНІГІВ можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини Чернігівщини шукайте на діджитал-платформах:  

o Суспільне│Новини

o фейсбук-сторінці

o інстаграм-сторінці; 

o ютуб-каналі філії; 

o телеграм-каналі.