UA: ЧЕРНІГІВ покаже проєкт «Маршрутом змін»

UA: ЧЕРНІГІВ покаже проєкт «Маршрутом змін»

4 гру. 2020

З 12 грудня на UA: ЧЕРНІГІВ щосуботи о 16:00 виходитиме просвітницько-мотиваційне тревел-шоу «Маршрутом змін». Проєкт відібрали на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним» восени 2019 року. Він був запропонований для грантового фінансування спільно з міжнародними партнерами Суспільного й реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

Читайте також: Конкурс ідей «Створюй із Суспільним» зібрав удвічі більше заявок, ніж торік

Творча група проєкту «Маршрутом змін» подорожувала Херсонщиною й дізнавалася, як впроваджуються реформи на місцях, що мають на меті поліпшити рівень життя. У різних громадах — результати тієї самої реформи різні. Тому команда проєкту зібрала історії людей, що сприяють цим процесам, та вивчила думку місцевих мешканців. В основі кожної програми — людина, її історія і досвід, який втілюють у щось позитивне й корисне для всіх.

«Уже в суботу, 5 грудня, наша перша програма з циклу “Маршрутом змін”  — в ефірі. Звичайно хвилюємось, як сприйме її глядач. Маємо велику надію, що ми зможемо донести той позитивний настрій, який  панує під час робочого процесу, передати емоцію людей, з якими спілкуємося. Адже у нас дивовижні спікери з неймовірними історіями та досвідом, який втілюється у щось позитивне і корисне для всіх», — розповідає керівник проєкту Юрій Харченко

Глядачі побачать 24 сюжети проєкту. 

Читайте також: Суспільне оголошує відбір проєктів журналістських розслідувань у регіонах

Нагадаємо, Суспільне запустило у виробництво 20 творчих проєктів для регіонального мовлення, які відібрали на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним» восени минулого року.