«Хочу знати англійську» — щочетверга в «Ранку на Суспільному»

«Хочу знати англійську» — щочетверга в «Ранку на Суспільному»

9 вер. 2020

Цього четверга, 10 вересня, у міжрегіональному проєкті «Ранок на Суспільному» стартує відеощоденник «Хочу знати англійську», герої якого вивчатимуть іноземну й мотивуватимуть робити це інших. 

Сім учасників проєкту «Хочу знати англійську» із Сум та спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» Христина Бондаренко з вересня до грудня вивчатимуть мову зі Станіславом Дугіним у школі іноземних мов «New Learning». За 16 тижнів проєкту герої відеощоденника мають підвищити рівень своєї англійської та подолати мовний бар’єр. Досягненнями й невдачами учасники ділитимуться з глядачами Суспільного щочетверга в ефірі ранкового шоу.

Читайте також: Суспільне розвінчуватиме міфи про Донбас

«Ми обрали сімох учасників, які кинули собі виклик за короткий час опанувати іноземну мову. Вони заповнювали анкету, складали пробний тест і проходили кастинг. Усі учасники різного віку й різних професій. Англійська так чи так була в житті кожного, але забракло ресурсів, аби ці знання закріпити. Вони вже розпочали навчання та готові довести самим собі, що ніколи не пізно вчитися. Були б час і бажання, — розповідає кореспондентка «Ранку на Суспільному», ведуча й журналістка UA: СУМИ Христина Бондаренко. — Восьмою учасницею стала я: розповідатиму про прогрес учасників і паралельно підтягуватиму свою англійську».

Не тільки інформувати й розважати телеглядача, а й давати йому корисну та пізнавальну інформацію — одне із завдань міжрегіонального проєкту «Ранок на Суспільному».

«Ми робимо експеримент — перевіряємо, наскільки мотивація здатна творити дива. Хоч як би ви були заклопотані й хоч із яким рівнем знань, у будь-якій справі головне — хотіти. Наша Христина Бондаренко насправді завантажена роботою, має родину й багато своїх захоплень. Однак дуже хоче підучити англійську. Вона маневруватиме між усіма справами, ділитиметься враженнями й сумнівами, тим, що їй вдається, і що, навпаки, болить. Митями, коли вже готова кинути все, — словами, які каже собі, щоб навчатися далі. Упевнена, її досвід буде корисним, і сподіваюся, що кожен із нас переконається: якщо хотіти — можливо все», — прокоментувала шефредакторка проєкту «Ранок на Суспільному» Наталка Волянюк. 

Читайте також: Суспільне запускає мультимедійний виборчий марафон «Місцеві»

Кожен випуск «Хочу знати англійську» — маленька історія про вивчення англійської: із жартами, лайфхаками й домашніми завданнями. Формат відеощоденника допоможе щиро розповісти глядачам про все, що відчуває людина, яка в дорослому віці вирішила знову вчитися. 

«Для «Ранку» це новий формат рубрики. Відеощоденникам притаманна відвертість та демонстрація як перемог, так і поразок. Це — реаліті, у якому учасники проєкту не співають, не танцюють і не жартують, а просто живуть своїм щоденним життям та вивчають мову, яку вивчити раніше не було змоги», — зазначила креативна продюсерка «Ранку на Суспільному» Катерина Жуліна.

Нагадаємо, міжрегіональна ранкова програма «Ранок на Суспільному» виходить щобудня в ефірі всіх регіональних телеканалів Суспільного із 6:30 до 9:00