У Чернігові презентуватимуть нові програми Українського культурного фонду

У Чернігові презентуватимуть нові програми Українського культурного фонду

4 гру. 2019

7 грудня у місті Чернігові Український культурний фонд презентуватиме нові програми. 

Організатори Інфодня УКФ розкажуть про інструменти підтримки креативної індустрії, історії успіху діячів низки галузей: дизайну, літератури, мистецтва, музейної справи, музики. В центрі уваги – нові партнерські програми, правила та дедлайни прийому заявок. Гості отримають спеціалізований воркшоп із підготовки та подання грантових проектів.

Для участі у заході запрошують художників, композиторів, майстрів ручної роботи, архітекторів, письменників, дизайнерів, акторів та режисерів, представників сфери креативних індустрій, викладачів та студенти вищів, активних мешканці міста, які мають бажання створювати проєкти у сфері культури.

Учасників Інфодня з 11:00 до 13:00 чекатимуть у Туристично-інформаційному центрі по  
вул. Шевченка, 9.

Участь в інфодні безкоштовна.

Реєстрація: http://bit.do/fixi3

 

Про діяльність УКФ розповідатимемо в ефірі UA: ЧЕРНІГІВ. Представники Українського культурного фонду будуть гостями ранкового ефіру. Про саму подію, що відбудеться 7 грудня в Туристично-інформаційному центрі, розповідатимемо на офіційних сторінках філії у Facebook та YouTube.

Мета партнерства Суспільного з Українським культурним фондом – створення умов для реалізації культурно-освітніх проєктів, розвитку інклюзивного мистецтва, збереження  матеріальної та нематеріальної спадщини країни. Цьогоріч Український культурний фонд має на меті залучити до конкурсних програм якомога більше заявників із різних областей України. На початку листопада УКФ вирушив регіонами країни, аби ознайомити охочих із потенційно цікавими для них програмами.

До переліку обраних програм увійшли:
Знакові події;
Навчання. Обміни. Резиденції. Дебюти;
Інноваційний культурний продукт;
Аналітика культури;
Інклюзивне мистецтво;
Аудіовізуальне мистецтво;
Мережі та аудиторії;
Культура. Туризм. Регіони;
Культура заради змін;
Культурні столиці.