Суспільне покаже Золоту Євролігу – 2024 з волейболу серед чоловіків

Суспільне покаже Золоту Євролігу – 2024 з волейболу серед чоловіків

15 тра. 2024

З 17 травня по 2 червня чоловіча збірна України з волейболу виступить у Золотій Євролізі – 2024. Наживо матчі збірної України покажуть телеканал Суспільне Спортмісцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Чернігів, Суспільне Вінниця, Суспільне Рівне тощо) і сайт Суспільне Спорт.

У чоловічій Золотій Євролізі – 2024 змагатимуться 12 збірних, які не розділені по групах. До фіналу чотирьох, який відбудеться 15-16 червня, потраплять чотири найкращі збірні.

Збірна України проведе свої матчі проти збірних Румунії, Азербайджану, Чехії, Люксембургу, Португалії та Бельгії. Як і жіноча збірна України, чоловіча команда два номінально домашні поєдинки проведе у польському місті Тарнів (проти Португалії та Бельгії).

Читайте також: Золота Євроліга – 2024 з волейболу серед жінок — дивіться на Суспільному

Графік трансляцій матчів збірної України на платформах Суспільного:

  • 18 травня, 17:00 — Україна – Румунія (тільки на сайті Суспільне Спорт);
  • 19 травня, 17:00 — Азербайджан – Україна;
  • 25 травня, 21:30 — Україна – Чехія;
  • 26 травня, 19:30 — Люксембург – Україна;
  • 31 травня, 21:00 — Португалія – Україна;
  • 2 червня, 21:00 — Україна – Бельгія.

Також телеканал Суспільне Спорт і сайт Суспільне Спорт покажуть інші матчі турніру. Графік трансляцій з 17 по 19 травня (звертаємо увагу, що графік може оперативно змінюватися й у сітці мовлення додаватимуться інші матчі турніру):

  • 17 травня, 21:20 — Хорватія – Фінляндія (тільки на сайті Суспільне Спорт);
  • 18 травня, 21:10 — Чехія – Естонія;
  • 19 травня, 18:00 — Португалія – Іспанія (тільки на сайті Суспільне Спорт).

Коментуватимуть Золоту Євролігу – 2024 з волейболу Олексій Мандзій, Андрій Сухецький, Віталій Волочай та Сергій Цукіло.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканалсайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих диджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.