Топподії регіону за тиждень — інформаційний підсумок від місцевих команд Суспільного

Топподії регіону за тиждень — інформаційний підсумок від місцевих команд Суспільного

22 бер. 2024

На місцевих теле- та ютуб-каналах Суспільного стартував підсумковий тижневий інформаційний дайджест. Щосуботи о 20:30 дивіться випуск новин «Тиждень» про головні місцеві події на Суспільному у вашому регіоні (Суспільне Чернігів, Суспільне Суми, Суспільне Полтава тощо). 

Більше унікальних локальних відеоісторій про громади — у щоденних загальнонаціональних випусках теленовин від команди Суспільного, у проєкті «Суспільне. Студія», на діджитал-платформах національної мережі місцевих телеканалів Суспільного — сайті Суспільне Новини та сторінках у соцмережах.

Читайте також: Теленовини про всю країну від Суспільного: більше випусків у зручний час

Інформаційний тижневий дайджест став альтернативою щоденним дайджестам новин, але, на відміну від них, він адаптований для ютубу. Із запуском хабів Суспільного у регіонах виникла потреба якіснішої роботи з локальними темами й різними форматами, зокрема діджитальними. Цей напрям залишається одним із пріоритетних для Суспільного — там зберігається зростання й попит аудиторії.

Нагадаємо, з березня на телеканалі Суспільне Новини та всіх місцевих каналах Суспільного збільшилася кількість випусків загальнонаціональних новин — з трьох до шести, основу яких складають репортажі та історії з усіх регіонів. Час цих випусків та новин спорту стає зручнішим для глядача. 

Розклад інформаційних випусків у будні:

  • 16:0017:0018:0019:00 й інформаційні підсумки дня 20:00 та вечірній випуск о 22:00;
  • 17:15 і 20:40 — новини спорту. 

У вихідні підсумкові новини виходять о 18:00 та 20:00

О 20:30 щосуботи — інформаційний дайджест місцевих новин за тиждень.

Маєте новину, якою хочете поділитися? Хочете розповісти свою історію чи історію про свою громаду на всю країну? Зв’яжіться із Суспільним у вашому регіоні.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Підписуйтесь на канал Суспільне Анонси в телеграм або вотсап, щоб знати про головні проєкти та події на Суспільному.