Суспільне покаже товариську гру молодіжної збірної України проти Марокко

Суспільне покаже товариську гру молодіжної збірної України проти Марокко

21 бер. 2024

У п’ятницю, 22 березня, о 20:00 молодіжна збірна України U21 з футболу зіграє товариський матч проти збірної Марокко U23. Наживо матч покажуть спортивний телеканал Суспільне Спортмісцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Чернігів, Суспільне Суми, Суспільне Хмельницький тощо), сайт Суспільне Спорт та ютуб-канал Суспільне Спорт.

Читайте також: Боснія і Герцеговина – Україна — дивіться плей-оф відбору на Євро-2024 на Суспільному та MEGOGO

Матч проти збірної Марокко відбудеться у Туреччині. Цей поєдинок стане контрольним для молодіжної збірної України перед продовженням відбору на Євро-2025. Коментуватиме матч Андрій Столярчук

Наступний поєдинок у відборі Україна проведе проти збірної Азербайджану 26 березня о 14:00. Цей матч також транслюватимуть платформи Суспільного.

Відзначимо, що збірна Марокко U23 стане суперником збірної України U23 на Олімпійських іграх-2024 у Парижі.

Наразі у відборі на Євро-2025 збірна України очолює групу F зі стовідсотковим показником — 5 перемог у 5 матчах. Загалом українці мають провести ще 5 поєдинків.

Нагадаємо, що у відбірному циклі Чемпіонату Європи-2024 суперниками збірної України є збірні Англії, Азербайджану, Люксембургу, Північної Ірландії та Сербії.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканалсайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Підписуйтесь на канал Суспільне Анонси в телеграм або вотсап, щоб дізнаватися про головні проєкти та події на Суспільному.