«Новий відлік» на Суспільному: «шостий» термін путіна — нові загрози для України?

«Новий відлік» на Суспільному: «шостий» термін путіна — нові загрози для України?

20 бер. 2024

У наступному випуску другого сезону суспільно-політичного токшоу Суспільного «Новий відлік» — про черговий термін президентства володимира путіна та про те, які нові загрози це несе Україні й чого очікувати у російсько-українській війні. Через спортивні трансляції на Суспільному цього тижня токшоу «Новий відлік» вийде не в четвер, а в середу, 20 березня, о 21:00.

Ведучі проєкту — Андрій Діхтяренко та Власта Лазур. Під час дискусії у студії Суспільного вони обговорять з гостями прямого ефіру:

  • що може означати заява путіна про намір створити так звану «санітарну зону» в Україні;
  • як відбувались псевдовибори на окупованих територіях України та чому світ продовжує визнавати російського диктатора і засуджує лише ці так звані «вибори» в окупації;
  • на що впливатимуть дії Російського добровольчого корпусу та інших російських добровольців на території рф;
  • чи оголосить тепер путін додаткову мобілізацію в росії, як зміниться його стратегія і чи має Україна достатньо ресурсів цьому протистояти.

Читайте також: Оновлене токшоу «Новий відлік» — із 14 березня на Суспільному

Проєкт «Новий відлік» виходить у прямому ефірі місцевих каналів Суспільного (Суспільне Чернігів, Суспільне Суми, Суспільне Дніпро на інші), на Українському Радіо та ютуб-каналі Першого. 

Нагадаємо, «Новий відлік» — незалежний дискусійний майданчик Суспільного для обговорення ключових подій сьогодення та майбутнього України. У другому сезоні команда проєкту розширила географію дискусії та масштабувала її на всю країну, запросивши до участі у токшоу представників громад із різних регіонів. Співведучою Андрія Діхтяренка стала журналістка Радіо Свобода Власта Лазур. 

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.