Оновлене токшоу «Новий відлік» — із 14 березня на Суспільному

Оновлене токшоу «Новий відлік» — із 14 березня на Суспільному

10 бер. 2024

Гострі дискусії за стандартами журналістики із залученням представників громад України — з 14 березня зустрічайте другий сезон суспільно-політичного токшоу «Новий відлік». Оновлений проєкт виходитиме у прямому ефірі місцевих каналів Суспільного (Суспільне Чернігів, Суспільне Одеса, Суспільне Дніпро на інші), на Українському Радіо та ютуб-каналі Першого

«Новий відлік» — незалежний дискусійний майданчик Суспільного для обговорення ключових подій сьогодення та майбутнього України. У другому сезоні команда проєкту розширює географію дискусії та масштабує її на всю країну, запрошуючи до участі у токшоу представників громад із різних регіонів. Разом з топпосадовцями та лідерами думок у київській студії Суспільного вони аналізуватимуть головні теми тижня, порушуватимуть гострі питання й шукатимуть розв’язання як локальних, так і національних проблем. 

«Додаємо у “Новий відлік” голоси громад. Дуже розраховуємо, що до нас долучатимуться лідери громад й лідери суспільної думки, які мають вплив на прийняття рішень на місцях — представники громадськості чи волонтери, люди, які не обов’язково обтяжені владою», — каже Тетяна Трощинська, продюсерка токшоу.

Читайте також: «Як справи?» — токшоу про виклики перед громадами на Суспільному

У новому сезоні співведучою Андрія Діхтяренка стане журналістка Радіо Свобода Власта Лазур. Вони стануть модераторами студійної дискусії й стежитимуть, щоб вона не виходила за рамки журналістських стандартів, а також будуть повноцінними учасниками обговорення. 

«Я рада долучитися до команди “Нового відліку”. Сподіваюся, що нам з Андрієм вдасться забезпечити відповідальний обмін думками та відкрите обговорення проблем. Ведення такого масштабного токшоу — це новий досвід для мене, і сподіваюся,  ми виправдаємо надії глядачів», — анонсує Власта Лазур, ведуча токшоу «Новий відлік» на Суспільному.

«Очікую від нового сезону якісних і гострих дискусій, сподіваюсь на відкритість влади й готовність обговорювати навіть незручні теми. Також ми прагнемо долучити до обговорення наших глядачів з різних регіонів країни, тож буде цікаво», — каже Андрій Діхтяренко, ведучий токшоу «Новий відлік» на Суспільному.

Нагадаємо, 15 випусків першого сезону суспільно-політичного токшоу «Новий відлік» глядачі побачили у березні 2023 року.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Фото — Олег Переверзєв