Друга серія фільму «Битва за Чернігів» — з англійськими субтитрами

Друга серія фільму «Битва за Чернігів» — з англійськими субтитрами

12 гру. 2022

Другу серію документальної трилогії «Битва за Чернігів» вже можна дивитися із субтитрами англійською на ютуб-каналі Суспільне Чернігів

Про бій в районі «Епіцентра», чернігівську «Чорнобаївку», полоненого російського комбата Щьоткіна, спроби оточити обласний центр — у цій частині глядачі дізнаються про вирішальні бої навколо Чернігова та про героїзм українських воїнів, котрі чинили спротив силам російських окупантів, що чисельно переважали.

 

Автор проєкту, продюсер новин Суспільне Чернігів Андрій Тіток, розповідає:

«У цій серії мені насамперед хотілося показати наших героїчних бійців, які не бояться з РПГ та автоматами зупиняти танки, здатні нищити ворога в умовах повного оточення».

Нагадаємо, «Битва за Чернігів» — це найбільш повна на цей час відеоісторія оборони Чернігова, знята командою Суспільне Чернігів за спогадами захисників міста: як професійних воїнів, так і добровольців, як солдатів-новобранців, так і генералів та полковників. Прем`єра фільму відбулась 24 листопада. Перша серія документального проєкту також доступна до перегляду із  субтитрами англійською мовою на ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

Читайте також: Добірка історій про військових ЗСУ — від Суспільне Чернігів

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 місцеві телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо «Чернігівська хвиля». 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: