«Щоб відправити солдата в бій, ти маєш побути в його ролі», – генерал-майор Віктор Ніколюк в інтерв’ю Суспільному

«Щоб відправити солдата в бій, ти маєш побути в його ролі», – генерал-майор Віктор Ніколюк в інтерв’ю Суспільному

7 жов. 2022

У суботу, 8 жовтня, о 14:00 з повтором у неділю в дайджесті інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» вийде телеінтерв`ю з Героєм України, генерал-майором Віктором Ніколюком. На цифрових платформах розмову можна переглянути ютуб-каналі Суспільне Чернігів


Наскільки українські сили оборони були готові до російського вторгнення, як і хто захищав Чернігівщину від перших годин російського наступу і до втечі окупантів? Яких втрат зазнав ворог у боях поблизу Чернігова і що здивувало українських військових під час боротьби? Як Віктор Ніколюк зустрівся з російськими підрозділами на східному фронті? 

«Цю розмову ми записали для великого проєкту про оборону Чернігова, який плануємо презентувати на Суспільному вже найближчим часом. Це не інтерв’ю в класичному розумінні, а радше розповідь командувача військ ОК «Північ» про ті події і рішення, які йому доводилося приймати. Це спогади про ключові бої, які зламали плани агресора захопити Чернігів за два-три дні. І це розповідь про його особисту участь у цих боях», — говорить продюсер новин Суспільне Чернігів Андрій Тіток.

Читайте також: Суспільне Мовлення оголосило дату Радіодиктанту національної єдності 2022

Інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни. 

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи у ранковий, денний та вечірній час (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00.

Дивитися «Суспільне. Спротив» можна в ефірі всіх  регіональних телеканалах Суспільного Мовлення* та на їх  сайтах

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо «Чернігівська хвиля»

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

*Крім Суспільне Донбас та Суспільне Крим.