Робота комунальників під обстрілами у Чернігові 一 історія тракториста Віктора Кульгейко

Робота комунальників під обстрілами у Чернігові 一 історія тракториста Віктора Кульгейко

21 лип. 2022

 

20 липня в ефірі марафону «Суспільне. Спротив» вийшло інтерв`ю з Віктором Кульгейко, який працює трактористом у Чернігові. Він розповів про роботу у блокадному Чернігові. Як витягав танк, допомагав облаштовувати блокпости та ховати померлих цивільних. 

Читайте також: «Наче ти плаваєш в океані людських трагедій», — спецкореспондентка Суспільне Чернігів Вікторія Сидорчук

Інтерв`ю побачили глядачі Суспільне Чернігів та інших регіональних телеканалів Суспільного. Переглянути його у запису можна на ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

 

Дивіться міжрегіональний марафон «Суспільне. Спротив» щобудня з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 21:00 в ефірі та на сайті Суспільне Чернігів та інших регіональних телеканалів Суспільного. Онлайн трансляція марафону 一 на ютуб-каналі Суспільне Новини.

Читайте також: «Пріоритетом став пошук та оприлюднення злочинів російських військ», — спецкор Суспільне Чернігів Надія Мартишко

«Суспільне. Спротив» — 8-годинний прямоефірний щоденний інформаційний марафон, над яким працює регіональна команда Суспільного Мовлення. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни. Виходить на усіх регіональних телеканалах Суспільного з 25 лютого 2022 року.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та  Українське Радіо «Чернігівська хвиля». 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: