Програма «Шлях до Олімпу» Суспільне Чернігів стала лауреатом конкурсу «Україна олімпійська»

Програма «Шлях до Олімпу» Суспільне Чернігів стала лауреатом конкурсу «Україна олімпійська»

22 гру. 2021

Проєкт «Шлях до Олімпу» від команди Українського радіо «Чернігівська хвиля» отримав перше місце в номінації «Найкраща циклічна спортивна радіопрограма» за результатами конкурсу «Україна олімпійська». Конкурс щороку проводить  Комісія Національного олімпійського комітету України «Преса та комунікації».

Читайте також: Команда Суспільне Чернігів переїхала в оновлений офіс

«Шлях до Олімпу» – це низка інтерв`ю зі спортсменами-олімпійцями Чернігівщини.

«Це було рік тому. Саме тоді НОК відзначав 30-річчя, і продюсер Чернігівської філії Суспільного Артем Шелковий запропонував зробити програму про олімпійців з Чернігівщини. Ми вирішили розповісти історії спортсменів: від того, як вони розпочинали свій шлях — і до їхньої участі в Олімпіаді. Приємно, що спортсмени радо відгукнулись взяти участь у записах. Деякі з них, живучи в інших областях та країнах, підлаштовували свій графік аби приїхати до нас на запис. Також у програмі розповідали про паралімпійців і дефлімпійців. Загалом вийшло 26 випусків, які можна слухати онлайн. Наближається Олімпіада-2022, і ми маємо надію, що у ній братимуть участь і спортсмени з Чернігівщини. Тоді будемо робити випуски “Шлях до Олімпу” з новими героями», – говорить авторка та ведуча програми Лілія Духно.

Крім того, влітку команда  Українського радіо «Чернігівська хвиля» зробила подкаст  «Шлях до Олімпу» із тренерами спортсменів-олімпійців, які розповіли свої історії. Їх теж можна слухати за лінком.


Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. У Чернігівській області — це телеканал UA: ЧЕРНІГІВ та Українське радіо Чернігівська хвиля

Слухайте Українське радіо «Чернігівська хвиля» на FM-хвилях у Чернігівській області:

Чернігів – 98,2 FM,

Ніжин – 92,2 FM,

Прилуки – 105,7 FM,

Бахмач – 91,5 FM,

Новгород-Сіверський – 101 FM,

Холми – 106,1 FM,

Сосниця – 103 FM,

Короп – 101,6 FM,

Варва – 104,4 FM,

Мена – 88,1 FM,

Сновськ – 103,8 FM,

Козелець – 88 FM.