«Все про вакцинацію» — спецефір телеканалів UA: ЧЕРНІГІВ та «Новий Чернігів»

«Все про вакцинацію» — спецефір телеканалів UA: ЧЕРНІГІВ та «Новий Чернігів»

18 лис. 2021

18 листопада о 19:15 суспільний телеканал UA: ЧЕРНІГІВ та телеканал «Новий Чернігів» проведуть спільний спецефір «Все про вакцинацію»

Що потрібно знати про щеплення від Covid-19, як і де вакцинуватися, чи можна це робити онкохворим та вагітним? На ці та інші питання відповідатимуть лікарі у прямому ефірі.

«Ми планували зробити спільний ефір разом з двома телеканалами. Відгукнулися на цю пропозицію колеги з телеканалу «Новий Чернігів», за що ми їм вдячні. Спробуємо разом розвінчати фейки та міфи. Закликаю людей, що вагаються, телефонувати, цікавитися, дізнаватися», – говорить продюсер Суспільне Чернігів Артем Шелковий.

Дивіться наживо в ефірі телеканалів UA: ЧЕРНІГІВ та «Новий Чернігів», а також онлайн на сайті Суспільного мовника Чернігівщини. Запитання можна буде поставити за телефоном (0462) 77 40 27.

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися UA: ЧЕРНІГІВ можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: