«Незалежність єднає» — дивіться святковий концерт на UA: ЧЕРНІГІВ

«Незалежність єднає» — дивіться святковий концерт на UA: ЧЕРНІГІВ

19 сер. 2021

24 серпня о 16:00 (з повтором о 20:30) в ефірі регіональних філій Суспільного, зокрема на UA: ЧЕРНІГІВ, дивіться святковий концерт «Незалежність єднає». До виробництва проєкту долучилися всі регіональні команди Суспільного. Вони знайшли унікальні місцеві гурти, які грають авторську музику. 

Читайте також: 14 історій ровесників Незалежності, які змушені відстоювати її на війні — спецпроєкт «Обличчя Незалежності»

«Коли у нас з’явилась ідея об’єднати всі регіони в одному святковому концерті, ми навіть не уявляли, наскільки гарний результат отримаємо. Різноманіття музичних гуртів, стилів та жанрів на абсолютно унікальних місцевих локаціях зробило цей проєкт цікавим та розважальним одночасно. Дуже рекомендую дивитись, слухати і розповідати іншим», — каже генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Суспільне Чернігівщини долучилось до проєкту  «Незалежність єднає» з піснею «Лови момент» гурту Jam Bubble Band.

«Чернігів обрав гурт Jam Bubble Band, який вже 15 років грає сучасний український фанк. Цією роботою ми хотіли показати не лише велич і красу нашого міста Чернігова, а й людей, які демонструють, на скільки важливо у цьому житті ловити момент, смакувати життя, святкувати життя. Саме тому ви побачите абсолютно різних людей, всі вони чернігівці. Кого саме – нехай це буде сюрпризом. Можу сказати, що до зйомок ми долучили представника нацспільноти, сурдоперекладачку, наших працівників і не лише їх», – розповідає продюсер Суспільного мовника Чернігівщини Артем Шелковий.

Нагадаємо, UA: ЧЕРНІГІВ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися UA: ЧЕРНІГІВ можна в ефірі та онлайн на сайті філії. 

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

o    Суспільне│Новини

o    фейсбук-сторінці

o    інстаграм-сторінці; 

o    ютуб-каналі філії; 

o    телеграм-каналі.