Травмованому у ДТП у Городнянському районі провели операцію на обличчі

18:04, 8 лют. 2019
 
Травмованому у ДТП у Городнянському районі провели операцію на обличчі

Сьогодні близько першої ночі в Городнянському районі на мосту в селі Гасичівка зіштовхнулися вантажівка, якою керував громадянин Сербії, та автобус «Москва-Тирасполь» під керуванням громадянина Молдови. Обидва водії загинули. В автобусі було 14 пасажирів, одного з них забрали до Городнянської районної лікарні. Про це UA: Чернігів сказала речниця поліції області Юлія Ковтун.  За словами заступника головного лікаря Юрія Коробка, пасажир зазнав множинних ушкоджень обличчя, у нього була підозра на розрив селезінки. Після огляду його направили на лікування до обласної лікарні.

Юлія Ковтун - речниця управління національної поліції області: «За попередньою інформацією, водій вантажівки на мосту не пропустив автобус з 14 пасажирами. Внаслідок чого два водія загинули.

1 пасажир потрапив у лікарню. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 286 ККУ – порушення правил дорожнього руху».

Геннадій Дубина завідувач відділення нейрохірургії обласної лікарні: «Сьогодні зранку до нас був доставлений житель Молдови. Травму отримав внаслідок ДТП. Стан хворого оцінюємо, як стабільний середньої тяжкості отримує медикаментозне лікування.

Діагноз попередній поєднана травма, черепно-мозкова травма, забій грудної клітини.

Рана на обличчі, наші колеги щелепно-лицеві хірурги, які тривалий час косметологічно ушивали, обробляли і так далі, проводили хірургічну операцію.

В 8 годин ранку почалася і тривала не одну годину. Близько 2-х годин.

Він буде отримувати медикаментозне лікування. Перев’язки і по-перше ліжковий режим. Зараз у нього стресовий стан. Важка ДТП, яку він бачив на власні очі і там загиблі люди.

Хоча, як він сказав, що він водій з багаторічним стажем. Але він був не за кермом, був пасажирем автомобіля».