«Буревісник-ШВСМ» гратиме з харків’янами «Юридична академія»: сьогодні провели останнє тренування

19:57, 17 січ. 2019
 
«Буревісник-ШВСМ» гратиме з харків’янами «Юридична академія»: сьогодні провели останнє тренування

Останнє тренування перед двома іграми десятого туру чемпіонату України  провів сьогодні чернігівський «Буревісник-ШВСМ». Гратимуть завтра і післязавтра з харківською командою «Юридична академія».  Ігри проходитимуть  у Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Шевченка. Зараз «Буревісник» займає восьме – останнє -  місце у турнірній таблиці, «Юридична академія» - п’яте. Головний тренер «Буревісника» Володимир Борисенко розповів, що команда має трьох нових гравців – це Максим Ніколайчук, Михайло Калініченко та Володимир Леоненко.

Головний тренер «Буревісника» Володимир Борисенко: «Ми почали тренуватися вже з 3-го числа. Тренуємось, у середньому, двічі на день, шість разів на тиждень. Це 10-ий тур чемпіонату України. Ми граємо з одним із наших головних суперників – це харківська «Юридична Академія». Я вважаю, що шанси у нас є, і доволі непогані. Задача – підійти в оптимальному психологічному і фізичному стані. Тому що перед Новим роком нас трохи замучили травми, було дуже багато травм. Зараз наче всі відновилися. Потроху зігруються, але це не такий швидкий процес, як здається. Команда зігрується за рік-два. Сказати, що за місяць-два зігралися, важко».

Олександр Лук’янець: «Тренувалися ми багато. Команда фізично та емоційно готова до всіх ігор. Настрій бойовий. Думаю, команда теж налаштована тільки на перемогу».

Денис Копич: «Готувалися серйозно, бо друга половина сезону у нас дуже важлива. Один із головних суперників – «Юридична академія». Вигравати треба. Інших  задач у нас на цей тур немає».