Футболісти чернігівської команди сьогодні провели перше тренування після місячної відпустки

19:40, 10 січ. 2019
 
Футболісти чернігівської команди сьогодні провели перше тренування після місячної відпустки

«Десна» вийшла з відпустки: футболісти чернігівської команди сьогодні провели перше тренування на стадіоні імені Гагаріна після місяця відпустки. Протягом чотирьох днів вони тренуватимуться та проходитимуть медогляд у Чернігові. Після цього – полетять на тренувальний збір до Анталії. 

«Відпочивати нікуди не літав. Весь час знаходився в Одесі, більше з дітьми. З дітьми більше часу провів, тому що сім’я знаходилася в Одесі. І приїхав, скучив за роботою, за хлопцями. З позитивними емоціями готуємось» - розповідає про відпустку воротар Євген Паст.

Андрій Якимів – півзахисник: «Тільки перший день, ще треба от зараз втягуючі тренування, тоді вже саме прийде в голову. Відпустку провів вдома з рідними і їздив відпочивати на море».

Головний тренер футбольного клубу «Десна» Олександр Рябоконь: «3-4 дні будемо працювати в одно та дворазовому режимі в Чернігові, також команда пройде медогляд. Поки що на даний момент контракт із жодним футболістом не розірваний. Також із жодним новим футболістом поки не підписані контракти».

У ніч із 15 на 16 січня футболісти чернігівської «Десни» полетять до Туреччини на футбольний збір. Там вони перебуватимуть до 31 січня.

 «Буде декілька ігор, мабуть, 4-5 ігор зіграємо. Це будуть команди вищих ліг Румунії, Азербайджану, Данії, Сербії» - розповідає головний тренер футбольного клубу «Десна».