Мешканцям гуртожитку на вулиці Ушинського, 6 у Чернігові ввімкнули опалення

18:00, 28 лис. 2019
 
Мешканцям гуртожитку на вулиці Ушинського, 6 у Чернігові ввімкнули опалення

Сьогодні почали роботи з увімкнення опалення в гуртожитку на вулиці Ушинського, 6 у Чернігові. Про це сказала місцева мешканка Ірина Желей. За словами Олексія Щербини, генерального директора фірми «Технова», яка орендує Чернігівську ТЕЦ, підприємство «Чексіл», якому належить гуртожиток, заплатило половину боргу за тепло. Нагадаємо, мешканці цього гуртожитку місяць живуть без опалення. Все – через борги «Чексілу» перед «Техновою». Це майже 900 тисяч гривень. 

«Ми до єдиної копійки сплатили комунальні послуги. Наш орендодавець не виконує наших умов».

Мешканці гуртожитку на вулиці Ушинського, 6 прийшли на сесію міської ради. Ці люди місяць залишаються без опалення та гарячої води. Все – через борги «Чексілу», якому належить гуртожиток», перед «Техновою». Сума боргу – майже 900 тисяч гривень. Два дні люди приходили до «Чексілу», вимагаючи зустрічі із керівництвом. Та до них ніхто не виходив. Вчора це питання обговорювали на нараді у міській раді. Керівник підприємства Мірко Ванджі пообіцяв сплатити «Технові» 50% боргу, це 400 тисяч гривень, не раніше 10-го грудня. На сьогоднішній сесії міський голова Владислав Атрошенко говорить: вплинути на приватне підприємство вони не можуть.

«Ми не можемо командувати приватним підприємством. Ми єдине, що можемо, – просити».

На сьогоднішню сесію прийшли Мірко Ванджі та генеральний директор «Технови» Олексій Щербина. За деякий час після обговорення Ванджі обіцяє: їхнє підприємство заплатить половину боргу сьогодні. Міський голова звертається до мешканців гуртожитку.

«Три чоловіки лишайте. Через годину буде платіжка. Мірко, правильно я кажу? – Так, правильно, правильно».

Олексій Щербина – генеральний директор ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА»: «Після моменту надходження грошей на розрахунковий рахунок одразу ж будуть організовані роботи. І не будуть завершені до повного підключення тепла, стравлювання повітря і забезпечення нормального температурного режиму».

Близько дванадцятої дня міський голова сказав, що вони отримали фото оплачених платіжок.

 

Читайте також: Дати гарячу воду протягом 2-х днів, а тепло – протягом 10-ти: це мешканцям гуртожитку на вулиці Ушинського,6 у Чернігові пообіцяв директор «Чексілу» Мірко Ванджі