Скандал довкола переписки Атрошенка з "Джокером": чому міський голова Чернігова хотів на прийом до Богдана?

19:49, 19 лис. 2019
 
Скандал довкола переписки Атрошенка з

Переписку із чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком опублікував сьогодні пранкер «Джокер». Він вів її в додатку «Телеграм». Від імені голови офісу президента Андрія Богдана автор розіграшу «Джокер» обговорював із чернігівським міським головою депутата за 206 округом Антона Полякова. Також Владислав Атрошенко написав, що хоче потрапити до офісу у зв’язку з питаннями, пов’язаними із екснардепом Максимом Микитасем та корпорацією «Укрбуд». Микитась, нагадаємо, був президентом цієї корпорації. Владислав Атрошенко підтвердив UA: Чернігів справжність переписки і додав – до офісу президента просився через, цитуємо, «приватні речі».

«Джокер»: «Тут? Поляков - твій під*с?»

Владислав Атрошенко: «Добрий вечір. Цю версію «розганяють» СБУшники і, мабуть, підсадні Давиденківські Зе-бійці. Моя відповідь на поставлене питання – Полякова вперше в житті побачив після виборів. Ніколи з ним не перетинався. Він – не мій. Впевнений, що це ч*о нічиїм бути не може. Він – некерований.»

«Джокер»: «Є щось на нього?»                                  

Владислав Атрошенко: «Не займався. Його прохання до мене – дати знижку на оренду приймальні і не чіпати незаконно повішену рекламу десь на стіні будинку.»

Таку переписку сьогодні вранці опублікував «Джокер» – пранкер, який займається розіграшами в мережі «Телеграм». До чернігівського міського голови Владислава Атрошенка він звертався від імені голови офісу президента Андрія Богдана. У другій частині переписки Владислав Атрошенко просить його про зустрічну послугу

Владислав Атрошенко: «Мені потрібна 1 хвилина Вашого часу. Питання пов’язане із Микитасем».

«Джокер»: «В 2-х словах. Тема яка?»

Владислав Атрошенко: «ДП УБ»

Із своїм співрозмовником Атрошенко домовляється про зустріч в офісі президента.

«Джокер»: «Дивись тільки нікому, і я тобі зроблю перепустку через задній двір. Зранку скинеш номери машини. На добраніч.»

Владислав Атрошенко: «Добрий день. Тойота Камрі СВ 1234»

Сьогодні об 11 Владислав Атрошенко цю переписку прокоментував так:

Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова: «Це був жарт. Я зразу зателефонував: а – в приймальню, б – в службу безпеки. Перевірили цей телефон – він не належить нікому з адміністрації, тим більше Богдану. – А відповідали Ви на цей номер? – Мій водій.  – А не можете, яке там запитання стосовно Микитася було? -  Я зараз не хочу коментувати ці речі чи ще щось.»

Зі слів Антона Полякова, він про переписку дізнався, коли працював на виборчому окрузі в Добрянці.

Антон Поляков, народний депутат України за 206 округом: «Коли мер міста називає мене, депутата, чм*м, або ніким, - це будь-якій людині, депутату чи не депутату, буде неприємно.»

Антон Поляков каже, не знає, чому користувач із ім’ям Владислав Атрошенко вдається до таких образ.

Антон Поляков, народний депутат України за 206 округом: «Не знаю, треба спитати у Владислава Анатолійовича – якщо це правда, нехай пояснить, чому. Або його водій хай пояснить. Може тоді до водія будемо звертатися. Не в приймальню, а в гараж будемо йти із депутатськими запитами. Відверто кажучи, дуже неприємно було цю переписку читати. Я сподіваюсь, що це дійсно фейк, але «осадочок» залишився.» 

Не фейк – каже Владислав Атрошенко. Через 4 години, о 15, він вдруге коментує цю переписку. Вперше не схотів нічого пояснювати, бо був не готовий до несподіваного запитання. Каже, переписка справжня.

Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова: «Оскільки в цій переписці був поважний керівник, персона, умовно кажучи, вищого керівного складу України, я не хотів коментувати ці речі. Тому моя відповідь була, що я дійсно їхав за кермом, і відповіді, згідно з цією перепискою, писав мій водій. Диктував йому ці відповіді я. Я висловив своє ставлення до цього депутата, і я маю на це право, а суспільство оцінить його діяльність. Те, що стосовно «Укрбуду» - це приватні речі, які стосуються в тому числі нашої сім’ї, як інвестора. Це речі, які я не хотів би коментувати. Я не бачу тут ніякої сенсації.»