120 тисяч гривень на ремонт зіпсованого відбійника: компенсував водій «Brabus» Олександр Коробко

18:58, 19 лис. 2019
 
120 тисяч гривень на ремонт зіпсованого відбійника: компенсував водій «Brabus» Олександр Коробко

Майже 120 тисяч гривень на ремонт зіпсованого відбійника біля Катеринської церви у Чернігові компенсував водій «Brabus» Олександр Коробко. Про це UA: Чернігів сказав начальник АТП-2528 Руслан Волок.

Руслан Волок, начальник АТП-2528: «Заплатили тижні два тому в повному обсязі. Сума, якщо я не помиляюсь, 119 десь з половиною 600 тисяч гривень. Платили через банк. До нас ці гроші зайшли на рахунок. Платив Олександр Коробко. Уже все зроблено, на вчора все зроблено.»

Нагадаємо, ДТП за участі автомобіля «Brabus» сталася 27 жовтня на в’їзді до Чернігова біля підніжжя Катерининської церкви. Водій не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і врізався у відбійник. Ця автівка, належить фірмі, де одним із засновників є міський голова Чернігова Владислав Атрошенко. Поліція склала на водія адмінпротокол за статтею 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження автомобільних доріг чи дорожніх споруд». 12 листопада відбувся розгляд цієї справи у Деснянському районному суді. Водій на нього не прийшов і просив розглянути справу без його участі. Йому присудили 340 гривень штрафу.