У Чернігові в мікрорайоні Шерстянка реконструюють сквер «Казка»: що там планується та коли закінчать

14:22, 14 лис. 2019
 
У Чернігові в мікрорайоні Шерстянка реконструюють сквер «Казка»: що там планується та коли закінчать

У Чернігові реконструюють сквер «Казка» в мікрорайоні Шерстянка. Як сказав начальник управління житлово-комунального господарства міськради Ярослав Куц, на це витратять близько трьох мільйонів гривень. За ці гроші покладуть тротуарну плитку, зроблять освітлення, встановлять лавки, смітники та ігровий майданчик. Тротуарну доріжку, каже Ярослав Куц, закінчать до кінця року.

Це сквер «Казка» на мікрорайоні Шерстянка у Чернігові. До кінця року тут вкладуть тротуарну доріжку, потім зроблять освітлення, поставлять лавки та смітники, каже  начальник управління житлово-комунального господарства міськради Ярослав Куц.
«Я вважаю, що це буде дуже гарне місце для наших дітей, тому що ці майданчики вже вбиті і Слава Богу їх вже трішки підремонтували», - каже чернігівка Світлана Примак.

В’ячеслав Дзюба, чернігівець: «Однозначно, тому що у дворі грати немає де, бачити самі смітники, повалені дерева. Якщо це все закінчиться, має бути дуже гарно. Все-таки район непоганий, просто недоглянутий.

Розумієте, що в цьому районі, дуже багато дітвори, грати їм немає де».

На реконструкцію скверу із міського бюджету виділено близько трьох мільйонів гривень, каже Ярослав Куц.

«На Шерстянці цей сквер потрібно все ж таки робити. Сквер «Казка» виник по бюджету участі, в минулому році, але справа в тому, що бюджет участі передбачає, фінансування в розмірі півтора мільйонів гривень. Враховуючи те, що там фактично потрібна сума більше, тому в цьому році ми виключно зробили, мощення тротуарної плитки, зробили доріжки, тобто це перший крок. В подальшому там треба зробити і освітлення і встановити лавки, смітники там, ігрові майданчики, тому почали з низу, з основи. В цьому році пару тисяч квадратних метрів буде укладена доріжка».