У Прилуках сьогодні відбудеться мітинг у справі Дениса Чаленка

10:13, 14 лис. 2019
 
У Прилуках сьогодні відбудеться мітинг у справі Дениса Чаленка

Сьогодні у Прилуках біля відділу поліції зберуться люди  з вимогою почути результати проведеної медичної експертизи у справі  загибелі Дениса Чаленка.

Цю інформацію UA: Чернігів підтвердив  батько загиблого підлітка Віктор Чаленко. Попередньо оголосити результати мали б у п’ятницю об 11-й годині дня у залі Прилуцької міської ради. Згодом час проведення перенесли на 18 годину. Заплановано, що  про хід слідства і результати експертизи мав повідомити головний слідчий Нацполіції Максим Цуцкірідзе.

Вчора у Прилуках на стінах магазинів з’явились оголошення про зустріч прилучан у четвер о 18-й годині біля Прилуцького відділу поліції. Так, як вони домовлялися зустрітися під час минулого четверга. Нагадаємо, тіло чотирнадцятирічного  Дениса Чаленка знайшли 29 жовтня увечері на залізничній колії у Прилуках. Перша версія поліції була  – хлопця збив потяг. Родина Дениса із цією версією не погоджується.

Батько хлопця Віктор Чаленко стверджував: його сина спочатку вбили, а тіло кинули на колії. Минулого тижня головний слідчий країни Максим Цуцкірідзе повідомив, що у поліції змінили приорітетну версію загибелі підлітка. Нині у поліції розглядають  версію про те, що його вбили і залишили на залізничній колії.  8 листопада у Прилуках провели слідчий експеримент на залізничному вокзалі. 

Розслідування справи загибелі 14-річного Дениса Чаленка на особистому контролі голови національної поліції України Ігоря Клименка. Подробиці дивіться у вечірніх випусках новин.