Один назвав заяви Полякова нісенітницею, другий порадив йому звернутися до психіатра: Халімон та Давиденко прокоментували звинувачення нардепа

19:16, 11 лис. 2019
 
Один назвав заяви Полякова нісенітницею, другий порадив йому звернутися до психіатра: Халімон та Давиденко прокоментували звинувачення нардепа

До Національного антикорупційного бюро сьогодні прийшли нардеп за 206 виборчим округом від «Слуги народу» Антон Поляков та голова цієї партії Олександр Корнієнко. Поляков, нагадаємо, на вчорашньому з’їзді політсили сказав, що позафракційний нардеп Валерій Давиденко та нардеп від «Слуги народу» Павло Халімон під час парламентських виборів влітку цитуємо «продавали округи» в Чернігівській області. Керівництво обласного штабу партії робило все, щоб мажоритарники від «Слуги народу» програли вибори. А Олександр Корнієнко, за його словами, знав про це і бездіяв.

«У мене є інформація, що Давиденку завезли  до виборів 1,5 мільйони доларів за те, що кандидат від Зе-команди програє на виборах. І ще 1,5 мільйони доларів повинні були завезти від перемоги Микитася. І у всьому цьому однозначно був пов’язаний Халімон , а з приводу Корнієнка є питання», - говорить Антон Поляков.

Звинувачення Антона Полякова Олександр Корнієнко спростував.

«Він більше говорить не про те, що хтось взяв гроші і комусь віддати гроші, а про те що він був кандидатом за 206 округом. Нібито є люди, і все відбувалося за моєї бездіяльності, які взяли гроші у іншого кандидата. Аби завадити перемогти Полякову. Але Поляков в результаті переміг».

Нардепи провели в Національному антикорупційному бюро більше години. Як сказав Антон Поляков, він готуватиме заяви за всіма відомими йому фактами продажу мажоритарних округів. Також ми отримали коментарі нардепів Павла Халімона та Валерія Давиденка, яких звинувачує Антон Поляков. Один назвав заяви Полякова нісенітницею, другий  порадив йому звернутися до психіатра.

«Це якісь нісенітниці і вигадки Антона Полякова. Ми порекомендували йому звернутися до спеціалізованої антикорупційної прокуратури з відповідною заявою, для того аби вони повністю всебічно і об’єктивно з’ясували всі обставини цих виборів, які відбувалися влітку 2019 року і дали свій професійний висновок», - розповідає Павло Халімон.

Валерій Давиденко, народний депутат України за 208 округом, позафракційний: «Я думаю, йому треба сходити до психіатра. Яка в мене думка може бути з приводу такої нісенітниці? Він все кудись виносить, кудись ходить і так далі. В НАБУ і ще кудись. Придумує, а потім видає це за новину».