Цієї ночі у Чернігові згоріли 3 автівки

15:16, 8 лис. 2019
 
Цієї ночі у Чернігові згоріли 3 автівки

Цієї ночі у Чернігові згоріли 3 автівки. Про це UA: Чернігів сказала речниця управління ДСНС в області Ірина Щукіна. Ці кадри відзняті на вулиці Чернишевського 15. Тут вночі о 5-й ранку горіли два автомобілі Subaru і Mazda.

Причина пожежі наразі встановлюється, сказала Ірина Щукіна.

«На час прибуття було встановлено, що вогонь перекинувся поблизу на розташований автомобіль Mazda. За допомогою пожежних стволів рятувальники пожежу ліквідували».

Вогонь перекинувся і на третю автівку – ось цей Шевроле. Його власник встиг відігнати машину у двір. Вікторія Кулик, яка живе у будинку на вулиці Чернишевського 15, каже.

«Нічого не чула і не бачила. Спальня в нас виходить на іншу сторону. Ми всі машини свої тут залишаємо. Я здивована. Я навіть нічого не чула».

«Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 194 КУ. Вона визначає відповідальність за умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Максимальне покарання до 10 років позбавлення волі», - каже речниця ГУНП в області Юлія Ковтун.

На вулиці Красносільського, 49 о 1-й годині ночі горів автомобіль Ford Fiesta.

«Ймовірною причиною виникнення пожежі був підпал. За фактом пожежі проводиться розслідування. Вогнем знищено внутрішнє облицювання салону».